Στο τελευταίο του φιλικό ο Διαγόρας δυσκόλεψε αρκετά τον Απόλλωνα Λ.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στη Φιλιππούπολη ο Διαγόρας Στεφανοβικείου από τον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίον δυσκόλεψε αρκετά. Παρά τις δύο κατηγορίες που χωρίζουν τις δύο ομάδες, η ομάδα του Στέλιου Αρσένου, που έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, πέρασε το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με καλό βαθμό, δείχνοντας αποτελεσματική κατά μεγάλα διαστήματα στο πρέσινγκ προς τον αντίπαλο. Παράλληλα, είχε και μία μεγάλη φάση στο πρώτο 45λεπτο με το δοκάρι του Μπλέντι σε εκτέλεση φάουλ μετά και από παρέμβαση του γκολκήπερ Πρίφτι.

Ντεμπούτο ως αλλαγή έκανε ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Ναουμίδης, ενώ αυτό ήταν το πρώτο φιλικό φέτος για τον Λευτέρη Γιαουπλάρι, που τελικά ανανέωσε, όπως είναι γνωστό.

Για το μοναδικό τέρμα που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι, «ευθύνεται» και ο Βολιώτης, Γιώργος Τζοβάρας, που έκανε την παρθενική του εμφάνιση με την ομάδα της Λάρισας και έδωσε την ασίστ στον Σούλτσε, ο οποίος σκόραρε στο 26’ με πλασέ στην κίνηση για το τελικό 1-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Πρίφτης (46′ Αστράς – 68′ Τάλλισον), Σκούπρας (60′ Γεωργακόπουλος), Καρρίκι (60′ Νούσιος), Μόρας, Γκόλιας (35′ Καμπέρης – 81′ Καλούσης), Χατζής (60′ Μπαλογιάννης), Μπάλλας (67′ Λουκάς), Τζοβάρας (46′ Οκάν – 85′ Αντεμάι), Λίταινας (60′ Νύκταρης), Σούλτσε (46′ Γκουντρουμπής – 76′ Φρανσουά), Μπαστιανός (57′ Μπρέμπος)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Αποστολίδης, Καραμπούζης, Λάιος, Σπαθής, Κουρούμαλος, Θ. Κυρίτσης, Παπαγεωργίου, Μπλέντι, Γ. Κυρίτσης, Σιόβας, Αναστασίου

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Ζενούνης, Κουβελάς, Παναγιωτόπουλος, Καραμανλής, Γιαουπλάρι, Ναουμίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.