Στο Βασδέκειο ή στο ΕΑΚ ο αγώνας Πανιώνιος Νέας Ιωνίας-Ολυμπιακός Βόλου;

Έχοντας κάνει το 8×8 απέναντι και σε δύσκολους αντιπάλους, ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας, για την 9η αγωνιστική, έχοντας θεωρητικά πιο εύκολο έργο σε σχέση με άλλες αγωνιστικές, ενώ ερωτηματικό προκύπτει για το που θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Πανιώνιος Νέας Iωνίας χρησιμοποιεί ως έδρα το Βασδέκειο, και δίνει εκεί όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Ωστόσο καταλαβαίνει κανείς ότι η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου έχει ιδιαιτερότητες και θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Το ενδεχόμενο να ζητήσει η διοίκηση του Πανιωνίου κάποιο άλλο γήπεδο του Βόλου προκειμένου να φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ανοιχτό, με το ΕΑΚ να μπαίνει για μία ακόμη φορά στο μικροσκόπιο… Βέβαια, από τη μία θα πρέπει να δοθεί η σχετική έγκριση από τον Δήμο Βόλου για κάτι τέτοιο, να συμφωνήσει προφανώς και ο Ολυμπιακός Βόλου και τέλος να αποφανθεί θετικά και η ΕΠΣ Θεσσαλίας για αλλαγή έδρας.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου είχε αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος στο ΕΑΚ Βόλου, στην αναμέτρηση με τον Θησέα Αγριάς, που κι αυτός φέτος κανονικά χρησιμοποιεί το Βασδέκειο για τα εντός έδρας παιχνίδια του. Πάντως, το μεσημέρι της Τετάρτης 23/11 ανακοινώνονται οι ορισμοί των αγώνων από την ΕΠΣΘ, οπότε θα προκύψει και η σχετική επίσημη ενημέρωση.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.