Στον Ολυμπιακό Βόλου η Λαρισαία Θεοφανία Μητραλή

Στην ένταξη της 15χρονης Θεοφανίας Μητραλή από τη Λάρισα και τον ΓΣ Φαλάνης προχώρησε στο δυναμικό του το τμήμα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου, τονίζοντας ότι η μεταγραφική ενίσχυση με στόχο πάντα την ανάδειξη των μεγάλων ταλέντων του θεσσαλικού μπάσκετ συνεχίζεται στην ομάδα.

Η Θεοφανία έχει ύψος 1.78μ, αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και διακρίνεται ιδιαίτερα για την ευχέρειά της στο σκοράρισμα και την εξαιρετική τεχνική της κατάρτιση.

Τον Ιούνιο κλήθηκε στην Εθνική Παγκορασίδων, ενώ είναι βασικό στέλεχος της Μικτής ΕΣΚΑΘ. Αναμένεται να ενισχύσει τον Ολυμπιακό σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που θα πάρει μέρος.

«Η Διοίκηση, η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι συναθλήτριές της καλωσορίζουμε την Θεοφανία Μητραλή στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ευχαριστούμε τον ΓΣ Φαλάνης, τον πρόεδρο και τον προπονητή Αντώνη Γκουντελάκη για την παραχώρηση της αθλήτριας.

Δίνουμε χώρο και την ευκαιρία σε όλα τα ταλαντούχα κορίτσια της Θεσσαλίας να καταξιωθούν στο ελληνικό μπάσκετ και καλούμε όλα τα νεαρά κορίτσια που αγαπούν το μπάσκετ να πλαισιώσουν τον Ολυμπιακό μας.

Πάνω από 10 αθλήτριές μας έχουν συμμετάσχει στις Μικτές ΕΣΚΑΘ, τέσσερις σε προεθνικές και εθνικές ομάδες, ενώ πρόσφατα αναδειχθήκαμε πρώτη δύναμη στην ελληνική περιφέρεια σε επίπεδο Νεανίδων. Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο. Συνεχίζουμε δυνατά και τα καλύτερα έρχονται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.