Στον Ολυμπιακό Βόλου η Τάνια Χαλιβέρα

Προσφέροντας μεγάλη εμπειρία και ικανότητες στην ομάδα Γυναικών των «ερυθρόλευκων»

Σε μία πολύ καλή σε αγωνιστικό επίπεδο κίνηση προχώρησε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου, εντάσσοντας την 38χρονη Τάνια Χαλιβέρα-Νίκολιτς στο δυναμικό της, προσθέτοντας σπουδαίες ικανότητες αλλά και εμπειρία, αφού η Ελληνοσέρβα παίκτρια έχει αγωνιστεί στο πλέον υψηλό επίπεδο.

Μάλιστα, ο ΑΣ κάνει λόγο για την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή των τελευταίων δεκαετιών στο μαγνησιώτικο γυναικείο μπάσκετ, ενόψει του γυναικείου πρωταθλήματος που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή.

Η Χαλιβέρα γεννήθηκε στο Νις της Σερβίας αλλά έχει μεγαλώσει στην επαρχία Τυρνάβου Λάρισας και έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιάδα Λάρισας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πανιώνιο, Φ.Ε.Α. Νέας Φιλαδέλφειας, Α.Ε. Σούρμενα – Ελληνικό, Ολυμπιακό Πειραιώς και Γ.Α.Σ. Καλυβίων. Έχει επίσης φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα στις Εθνικές ομάδες Κορασίδων, Νεανίδων, Νέων Γυναικών, Μεσογειακή και Εθνική Γυναικών.

«Έχει συμμετάσχει σε all Star game γυναικών, ενώ οι διακρίσεις της, φαντάζουν μάλλον ατελείωτες» αναφέρει ο ΑΣ. Συγκεκριμένα έχει στεφθεί πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδος πέντε φορές. Τρεις κατακτώντας αήττητο νταμπλ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και δύο με την ομάδα του Ελληνικού. Επίσης, έχει αναδειχθεί πρώτη σκόρερ σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων, καθώς και στις καλύτερες πεντάδες πανελληνίων πρωταθλημάτων Κορασίδων και Νεανίδων. Τέλος έχει συμμετάσχει με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και το Πανιώνιο στο Eurocup, ενώ είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και εργάζεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Παράλληλα, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει: «Αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» και διακρίνεται για τη μεγάλη της οξυδέρκεια και την ικανότητά της στο σκοράρισμα. Θεωρείται και όχι άδικα, ως ένα από τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, ενώ διακρίνεται ιδιαίτερα για το ήθος και τον εξαιρετικό της χαρακτήρα.

Προσθήκες σαν της Άννας Χριστοδούλου και της Τάνιας Χαλιβέρα στο νεανικό ρόστερ του Ολυμπιακού μας, προσδίδουν όχι μόνο ποιότητα στην ομάδα μας, αλλά κυρίως δίνουν την ευκαιρία στα νεαρά μας κορίτσια να συνεργάζονται με αθλήτριες πρότυπα.

Η Διοίκηση, η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι συναθλήτριές της, καλοσωρίζουν την Τάνια Χαλιβέρα στον Ολυμπιακό Βόλου, της εύχονται να είναι γερή και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και κυρίως να απολαύσουμε το μπάσκετ που όλοι αγαπούμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.