Στον τελικό της Α1 ΕΣΚΑΘ η Αγριά

Έκανε το 3-1 επί του Αμπελώνα με σκορ 75-70
Μπροστά σε αρκεό κόσμο η Αγριά επικράτησε του Γ.Σ. Αμπελώνα με 75-70 και έκανε το 3-1 στη σειρά, παίρνοντας την πρόκριση για τους τελικούς των πλέι οφ ανόδου από την Α1 ΕΣΚΑΘ στη National League 2. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, που έχει το 2-0 από την κανονική διάρκεια εις βάρος της Αγριάς και θέλει άλλη μία νίκη για την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες.
Στο πρώτο εικοσάλεπτο οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, όπως φανερώνει και το 26-25 αυτού του διαστήματος, λόγω και της κρισιμότητας της αναμέτρησης.
Στο δεύτερο μισό το παιχνίδι άνοιξε επιθετικά με πολλές εναλλαγές σε σκορ και συναισθήματα, προσφέροντας ταυτόχρονα ωραίο θέαμα και δυνατές φάσεις.
Η ομάδα της Αγριάς με περισσότερες λύσεις, φρεσκάδα και μεγάλα σουτ, κατάφερε να αποκτήσει ένα προβάδισμα 8-10 πόντων, το οποίο στην τελική ευθεία του αγώνα διαχειρίστηκε σωστά και έφτασε σε μία μεγάλη νίκη.
Δεκάλεπτα: 14-4, 26-25, 46-44,75-70.
Γ.Σ. Αγριάς (Τύμπας-Στρατίκης): Μανώλης, Ευαγγελινός 6 (1), Καραμανλής 18 (3), Ντάκης 15 (3), Τουτουντζόγλου, Κοντάκης, Καλαιτζής 9, Αρχοντής, Σκαμάγκας 8 (2), Γκουντόπουλος 7 (1), Ξηρόπουλος 12, Καρασάββας.
Συγχαίρει και ευχαριστεί η διοίκηση
Η διοίκηση του Γ.Σ. Αγριάς αναφέρει στην ανάρτησή της: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στο προπονητικό επιτελείο για την νίκη, την εμφάνιση και την πρόκριση στους τελικούς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε την ομάδα μας με την φωνή του.
Ευχαριστούμε την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την υγειονομική κάλυψη του παιχνιδιού.
Ευχές για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή του Γ.Σ. Αμπελώνα, Χρήστο Καραδήμα”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.