Στους οκτώ ο Παναιτωλικός με ισοπαλία στο Ελ Πάσο

Φάση από τ σημερινό παιχνίδι

Ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος με 2-2 στο Ελ Πάσο με την Athens Kallithea, αλλά χάρη στη νίκη του με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, όπου θα βρεθεί απέναντι στον νικητή του ζευγαριού ΟΦΗ-Κηφισιά.

Τα «καναρίνια» καθάρισαν την πρόκριση στο πρώτο μέρος με δύο γκολ που μπήκαν πολύ νωρίς. Αρχικά, το σκορ άνοιξε ο Μπρούνο Ντουάρτε στο 7′, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Λιάβα, ενώ στο 12ο λεπτό ξανά από στημένη φάση ο Παναιτωλικός βρήκε δίχτυα με τον Χουάνπι, που αιφνιδίασε τον Βοσνιάδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 36’ με τον Λουκίνα, που με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Στεργιάκη.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόρες ισοφάρισε σε 2-2 με εξαιρετικό βολέ, όμως η Athens Kallithea, που έδωσε μάχη με τον χρόνο, δεν μπόρεσε στα εναπομείναντα λεπτά των καθυστερήσεων να βρει ακόμα ένα γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

ATHENS KALLITHEA: Βοσνιάδης, Μπουλούλη, Μαρότα, Βλάχος, Μανθάτης, Ρομαό (46′ Ματίγια), Σίλβα, Βασιλόγιαννης (65′ Νεκούλ), Ντεμέτριους (75′ Τόρες), Τσιντώνης (46′ Κυνηγόπουλος), Λουκίνας

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Λιάβας, Μπρούνο Ντουάρτε, Στάγιτς (76′ Μαλής), Μαυρίας, Τορεχόν (76′ Μπακάκης), Τσιγγάρας, Χουάνπι (67′ Μπουζούκης), Μπελεβώνης (59′ Φρεντερίκο Ντουάρτε), Ζοάο Πέδρο, Ντίας (59′ Καρέλης).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.