…Super Κοντογεωργάκης και Γ.Σ.Α.-Ρήγας 0-0

Ο Ρήγας Φεραίος ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι με τον Γ.Σ.Α., αλλά οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να έχουν κάτω από τα δοκάρια τους τον Βαγγέλη Κοντογεωργάκη, ο οποίος έπιασε πέναλτι, νίκησε τρεις φορές τους παίκτες του Βελεστίνου σε τετ-α-τετ και έκανε ό,τι περνούσε από τα χέρια του, προκειμένου ο Γ.Σ.Α. να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αποσπώντας την «λευκή» ισοπαλία από τον ανώτερο Ρήγα.
Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη είχαν την κατοχή της μπάλας και έβγαιναν με ωραίους συνδυασμούς μπροστά από την περιοχή του Αλμυρού και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσουν να φύγουν με το διπλό. Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, έβγαλαν ψυχή εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά δεν κατάφεραν να καταγράψουν κάποια πολύ καλή στιγμή για να ανοίξουν το σκορ. Προσπαθούσαν κυρίως με σουτ του Κοντοβά, αλλά και με κάποιες πλαγιοκοπήσεις του Χριστοφορίδη από τα δεξιά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο 20’ ο Γοδενόπουλος από τα αριστερά έβγαλε «γλυκιά» σέντρα στην «καρδιά» της άμυνας των γηπεδούχων, ο Αγροκώστας έκανε κεφαλιά με τη μπάλα να πηγαίνει στο πίσω δοκάρι και ο Γάρος με το κεφάλι κι αυτός, πέρασε δίπλα από το αριστερό γάμα του Κοντογεωργάκη. Τρία λεπτά ο Καραγιάννης βγήκε τετ-α-τετ με τον κίπερ του Αλμυρού, μετά από σέντρα του Βαϊόπουλου από τα δεξιά, με τον επιθετικό του Ρήγα να πλασάρει κι η μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 33’ ο Αγροκώστας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Γάρος με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, νικήθηκε από τον Κοντογεωργάκη.
Στην επανάληψη ο Ρήγας είχε μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ, όταν στο 64’ ο Ρόκας έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω στο πρώτο δοκάρι και ο Καραγιάννης βγήκε τετ-α-τετ με τον Κοντογεωργάκη, αλλά το σουτ που έπιασε από τη μικρή περιοχή, εξουδετέρωσε ο Κοντογεωργάκης πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, διώχνοντας σε κόρνερ.
Στο 75’ ήταν η σειρά του νεοεισελθόντα Πάσχου να νικηθεί σε τετ-α-τετ από τον Κοντογεωργάκη, ενώ στην επόμενη φάση οι παίκτες και ο πάγκος του Ρήγα ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή Θεοχάρη σε τράβηγμα φανέλας πάνω στον Ρόκα, αλλά ο ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Βαϊόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Τσαγιανίδη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρόκας, αλλά ο Κοντογεωργάκης και πάλι έπεσε στην αριστερή του γωνία και κράτησε το μηδέν στο τέρμα του. Στο 80’ διαμαρτυρίες του Προέδρου του Γ.Σ.Α. προς τον πρώτο βοηθό ανάγκασε τον κ. Θεοχάρη να διακόψει το ματς για τρία λεπτά και ενημέρωσε τους αρχηγούς και τον παρατηρητή ότι την επόμενη φορά που θα μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα διακόψει το ματς. Τελικά, το ματς ολοκληρώθηκε με τη «λευκή» ισοπαλία να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
Γ.Σ.Α.: Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης, Τσαγιανίδης, Τσιάτσιος, Τσάμης, Μπαράκου, Ζαντιώτης (63’Γκάμπας), Χριστοφορίδης, Δρόσος (63’ Μπένος λ.τ. 73’ Δήμας), Κοντοβάς, Κλουκουτάρας (93’ Πάλλας).
Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Βαϊόπουλος, Βουραζέρης, Δίντσης, Γοδενόπουλος, Ρόκας, Γάρος (60’ Πάσχος), Σουγκάρης, Καραγιάννης (73’ Γοτούλης), Δ. Αγροκώστας, Βλιώρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.