«Σβουριχτή» πεντάρα έφαγε ο ΝΠΣ Βόλος από τον ΠΑΟΚ

Ο Τζίμας κάνει το τελικό 1-5
Με το επιβλητικό 1-5 πέρασε ο Δικέφαλος του Βορρά από το Πανθεσσαλικό

Βαριά ήττα, που ήταν η έκτη συνεχόμενη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, γνώρισε ο ΝΠΣ Βόλος με σκορ 1-5 στο άδειο Πανθεσσαλικό από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντεσπόντοφ ήταν αυτός που στο 22’ εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη απομάκρυνση με το κεφάλι του Ράτσιτς και την ασυνεννοησία του με τον Λούνα και με πανέμορφο αριστερό σουτ εντός περιοχής στη δεξιά γωνία άνοιξε το σκορ (0-1). Η φάση είχε ξεκινήσει από βαθιά μπαλιά του Μιχαηλίδη.

Στο 29’ ο Μύγας σκόραρε με τον ώμο στην προσπάθειά του να πάρει την κεφαλιά μετά το φάουλ του Γκλάβτσιτς, αλλά το γκολ μετά από περίπου τετράλεπτη εξέταση της φάσης στον  VAR το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ, με την απόφαση να είναι αμφισβητούμενη.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Μουργκ αξιοποίησε την… τροφοδότησή του από τον Τσοκάνη στην προσπάθεια του αρχηγού των κυανέρυθρων να διώξει και με εξαιρετικό σουτ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία των γηπεδούχων, γράφοντας το 0-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Δοκάρι αυτό το διάστημα είχε και ο Μπράντον Τομάς (35’).

Στο 51ο λεπτό ο Ντεσπόντοφ σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα εκπληκτικό δεξί σουτ από το ημικύκλιο, που πήγε στο δεξί παραθυράκι. Την ασίστ χρεώθηκε ο Μουργκ, ενώ ο Οζντόεφ δευτερόλεπτα πριν είχε νικηθεί σε τετ-α-τετ από τον Κόστιτς, που παραχώρησε κόρνερ.

Ο Ντέλετιτς με προβολή στο πρώτο δοκάρι μετά την ασίστ του Γκλάβιτσις, που είχε κάνει εξαιρετική ατομική προσπάθεια στ’ αριστερά, μείωσε σε 1-3, για να δώσει κάποιες αμυδρές ελπίδες στον ΝΠΣ Βόλος. Αυτές όμως αποδείχτηκαν φρούδες, καθώς ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τέταρτο τέρμα και καθάρισε οριστικά το παιχνίδι στο 71’ με το Τάισον, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με αριστερό σουτ, που κόντραρε και στον Σιέλη, με συνέπεια η μπάλα ν’ αλλάξει ελαφρώς πορεία (1-4).

Ο νεαρός Τζίμας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 89’ μετά από ασίστ του Τάισον, που έκλεψε από τον απρόσεκτο Ντέλετιτς, βγάζοντας την ομάδα του στην κόντρα και στο τετ-α-τετ τον συμπαίκτη του, ο οποίος με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-5 και πέτυχε δεύτερο γκολ σε βολιώτικο έδαφος, αφού είχε σκοράρει και με τον ΠΑΟΚ Β’ επί της Νίκης στο γήπεδο της Νεάπολης.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο ΝΠΣ Βόλος δέχθηκε πάνω από τρία γκολ στις φετινές διοργανώσεις, έχοντας υποστεί την πιο βαριά ήττα του φέτος.

Να σημειωθεί ότι ντεμπούτο έκανε ο νεοαποκτηθείς Ασενούν για τους γηπεδούχους.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Μύγας, Ράτσιτς, Καλογερόπουλος (46’ Κίτσος), Λούνα (46’ Ασενούν), Σιέλης, Τσοκάνης (62’ Μπερτόλιο), Μπαριέντος (80’ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραΐτης

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ (90’ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (76’ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (68’ Ζίβκοβιτς), Μουργκ (68’ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον, Μπράντον (75’ Τζίμας)

Απόδοση: magnesiasports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.