Συγχαίρει τα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

Συγχαίρει τις ομάδες ποδοσφαίρου, γυναικείου μπάσκετ και γυναικείου βόλεϊ ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΘ, την άνοδο στην Α2 γυναικών και την τιμητική 4η θέση αντίστοιχα.
Αναλυτικά: “Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει τις ομάδες Ποδοσφαίρου, Γυναικείου Μπάσκετ και Βόλεϊ του Συλλόγου για τις επιτυχίες τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που συμμετείχαν το 2023-2024.
Η ομάδα Ποδοσφαίρου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΘ και συνεχίζει  την προσπάθεια της στον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ και στους αγώνες ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Η ομάδα Γυναικών στο Μπάσκετ κατέκτησε το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 και επιστρέφει στις Εθνικές Κατηγορίες.
Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών τερμάτισε στη δεύτερη παρουσία της στη Β’ Εθνική στην άκρως τιμητική 4η θέση.
Οι επιτυχίες αυτές αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου και καθημερινά καταξιώνουν το όνομα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ στο Πανελλήνιο.
Συγχαίρουμε του ανθρώπους της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ που έχουν την ευθύνη των τμημάτων, τους  προπονητές, τις προπονήτριες και τους αθλητές-αθλήτριες που αγωνίζονται  στις ομάδες μας για τις μεγάλες τους επιτυχίες.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όσους βοήθησαν και βοηθούν με προσωπική εργασία, ηθική και υλική συμπαράσταση στην επίτευξη των στόχων μας.
Συγχαίρουμε τους γονείς των αθλητών για τη συμπαράσταση στα παιδιά και στις ομάδες τους.
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, που με το βροντερό τους παρών σε όλους τους αγώνες των ομάδων μας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στη στήριξη των αθλητών μας”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.