Συγχαίρει τον Αρη Ζώη η ΕΣΚΑΘ

Ο Αρης Ζώης δεξιά με τους κ.κ. Ζαγκλή και Λιόλιο

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΚΑΘ για την επανεκλογή του μέλους του Δ.Σ. της τοπικής Ένωσης, Αρη Ζώη, στο Δ.Σ. του Κεντρικού Γραφείου της FIBA.

Αναλυτικά: «Ο κ. Άρης Ζώης επανεξελέγη ως μέλος του Δ.Σ. του Κεντρικού Γραφείου της FIBA και η Ελλάδα θα έχει εκ νέου εκπροσώπηση σε αυτό το σημαντικό όργανο μέχρι και το 2027. Οι διαδικασίες έλαβαν χώρα στη Μανίλα στο πλαίσιο του 22ου συνέδριου της FIBA, με τον Σεΐχη Σαούντ Αλί Αλ Θανί να είναι ο νέος πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η επανεκλογή του κ. Άρη Ζώη, του δικού μας Άρη, στο Κεντρικό Συμβούλιο της FIBA, αποδεικνύει εκ νέου το κύρος του και την ευρωπαϊκή του καταξίωση.

Αγαπημένε μας Άρη, αισθανόμαστε πράγματι πολύ τυχεροί, όλοι εμείς, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της ΕΣΚΑΘ που έχουμε την τιμή και την χαρά να συνεργαζόμαστε μαζί σου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και να εργαζόμαστε άοκνα, χαράσσοντας το μέλλον του Θεσσαλικού μπάσκετ, στηριζόμενοι και στις δικές σου ιδέες.

Μας μεταλαμπαδεύεις το ευρωπαϊκό σου όραμα, που αποτελεί για όλους μας πολύτιμη εμπειρία στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στην καλαθοσφαίριση του τόπου μας.

Συγχαρητήρια Άρη Ζώη, ολοένα και ψηλότερα, ολοένα και πιο δυνατά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.