Συγχαίρει τρεις αθλητές του ο Ρήγας για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές

Η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου συγχαίρει τους τρεις αθλητές του, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτατες σχολές. Αναλυτικά:

«Εκτός από καλοί αθλητές, είναι και καλοί μαθητές. Αυτό απέδειξαν οι τρεις παίκτες του συλλόγου μας, που με τις επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2019, κατάφεραν να επιτύχουν την εισαγωγή τους στις σχολές που επιθυμούν με καλή σειρά και να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.
Η ικανοποίηση και η χαρά μας είναι μεγάλη, γιατί τα παιδιά αυτά επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά τις αξίες (εργατικότητα, υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα) και τις προτεραιότητες (πρώτα το σχολείο, μετά το ποδόσφαιρο), που δίνουμε ως σύλλογος στους αθλητές μας.
Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας/Αθανάσιος Μπόλκας εισάγεται στη σχολή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη), ο Λεονίς Χότζα εισάγεται στη σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Βόλο) και Γεώργιος Μπόλκας εισάγεται στην σχολή Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
Η διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου “ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ” εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τους τρεις αθλητές του και τις οικογένειές τους, εύχεται υγεία, καλή πρόοδο στις σπουδές τους, πάντα επιτυχίες και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.