Συλλέκτης εμπειριών και στιγμών ο Κ. Κρίτσαλος

Δεν έμεινε μόνο στη φωτογραφία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο προπονητής της ακαδημίας του ΓΣ Σκιάθου, Κώστας Κρίτσαλος, παραμένοντας στην Αττάλεια της Τουρκίας για το σεμινάριο του συμβουλίου των προπονητών της Ευρωλίγκας.

Η επόμενη φωτογραφία τον εμφανίζει μαζί με τον Κώστα Χατζηχρήστο (πρώτος γυμναστής στην Fenerbahce αλλά και στην Εθνική Ελλάδας και πρόεδρος των γυμναστών της Euroleague) και Πάμπλο Λάσο (επί μία δεκαετία στην Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Η τρίτη πάλι έχει ακόμη περισσότερα. Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Κ. Κρίτσαλος στη λεζάντα: «Μεγάλος Τσάβι Πασκουάλ… Πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ενάμιση χρόνο Παναθηναϊκό και μετά Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς με πέρασμα από Ερυθρό Αστέρα και τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στην Μονακό. και φυσικά τελευταίος και καλύτερος… ο δικός μας… ο Σκιαθίτης πλέον… Γιάννης Σφαιρόπουλος!».

Συλλέγει εμπειρίες, στιγμές και φωτογραφίες μαζί με γνώσεις ο Κώστας Κρίτσαλος και αναμένεται να επιστρέψει γεμάτος πλέον για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη Σκιάθο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.