Συμβόλαιο – «μαμούθ» για τον μποξέρ Κανέλο Αλβάρες

Κοντά στο να καταστεί ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου βρίσκεται ο Μεξικανός πυγμάχος Σάντος Σαούλ Αλβάρες Μπαραγκάν, πιο γνωστός ως Σαούλ Κανέλο Αλβάρες, ο οποίος υπέγραψε την Τετάρτη συμβόλαιο αξίας τουλάχιστον 365 εκατ. δολ. με την αθλητική υπηρεσία streaming DAZN.

Το συμβόλαιο καλύπτει 11 αγώνες εντός της επόμενης πενταετίας, δηλαδή για κάθε του «μάχη» ο Μεξικανός μποξέρ θα εισπράξει περίπου 33 εκατ. δολ.

Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ από τις 15 Δεκεμβρίου, όταν και ο Αλβάρες θα αντιμετωπίσει τον πυγμάχο Ρόκι Φίλντινγκ στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, ενώ η επόμενη σημαντική προγραμματισμένη συνάντηση για τον Μεξικανό μποξέρ θα έρθει τον Μάιο.

Μέχρι τότε, συνυπολογίζοντας τα 50 εκατ. δολ. που εισέπραξε πρόσφατα ο Αλβάρες για τη νίκη του επί του Γκενάντι Γκολόφκιν, ο 28χρονος Μεξικανός θα έχει βάλει στον λογαριασμό του τουλάχιστον 120 εκατ. δολ. εντός 12 μηνών.

Σύμφωνα με το Forbes, ο Αλβάρες συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής της σχετικής λίστας που καταρτίζει το αμερικανικό περιοδικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.