Συνάντηση Μεϊκόπουλου με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών/ριων

Συνάντηση  με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών/ριων (ΠΑΣΑΠ) πραγματοποίησε ο Βουλευτής Μαγνησίας και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ξεκινώντας ένα γόνιμο και εποικοδομητικό κύκλο επαφών με τους φορείς που απαρτίζουν την αθλητική κοινότητα.

Μέσα σε κλίμα ειλικρινούς ενδιαφέροντος και αμοιβαίας συνεργασίας, ο κ. Μεϊκόπουλος ενημερώθηκε ενδελεχώς για την πολύτιμη και πολυεπίπεδη δράση του ΠΑΣΑΠ αλλά και για τα προβλήματα, διαχρονικά και τρέχοντα, που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του βόλεϊ στη χώρα  μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε ιδιαίτερη μνεία στην επιτακτική ανάγκη θεσμοθέτησης και εξίσωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αθλητριών της πετοσφαίρισης με αυτά των αθλητών, ενώ στηλιτεύτηκε η, εν γένει, απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την εργασιακή και ασφαλιστική τους διασφάλιση.

Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης, χρηματοδότησης και διαφάνειας του αθλήματος καθώς και η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών εξωστρεφών δράσεων για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της φίλαθλης και αθλητικής κοινότητας σχετικά με προβλήματα που, ενδεχομένως, αντιμετωπίζουν οι αθλητές/ριες εκτός αγωνιστικών (ψυχική υγεία, επαγγελματική αποκατάσταση κ.λ.π).

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αφού ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο κ. Αχιλλεόπουλο, την αντιπρόεδρο κα. Παπαφωτίου και τον γενικό γραμματέα κ. Πελεκούδα για την πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση, εξέφρασε την επιθυμία για μια διαρκή και ουσιαστική συνεργασία και την ισχυρή βούλησή του να σταθεί αρωγός στην αξιέπαινη προσπάθεια του Συνδέσμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.