Συνεχίζεται η αναμονή και στη Νίκη

Η Super League 2-FL, ο ΠΣΑΠ και αρκετές ομάδες έχουν διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι η κατηγορία της football league βρίσκεται ακόμη στον πάγο, ωστόσο με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα που προκύπτουν τίθεται πλέον εν αμφιβόλω αν θα συνεχιστεί και η superleague 2, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το να υπάρξει αγωνιστική δράση στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τη Νίκη Βόλου να περιμένει και αυτή τις εξελίξεις.

Μπορεί παίκτες και προπονητής να περιμένουν τουλάχιστον την επιστροφή στις προπονήσεις (το έχει δηλώσει άλλωστε αρκετές φορές ο Στάικος Βεργέτης ότι όλοι είναι σαν τα.. θηρία στο κλουβί), αλλά οι εκτιμήσεις της διοίκησης δείχνουν ότι η αγωνιστική δράση δύσκολα θα έρθει στο προσκήνιο φέτος, ή τουλάχιστον σε ένα χρονικό σημείο που θα επιτρέπει τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με βάση ένα λογικό πρόγραμμα. Όσο περνάνε οι μέρες τόσο αυτές οι εκτιμήσεις αυξάνονται εξάλλου…

Οπότε όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, ακόμη και αυτό του δανεισμού ποδοσφαιριστών, αν αυτό επιθυμούν ορισμένοι, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η αγωνιστική δράση φέτος. Αν πάλι αρχίσει το πρωτάθλημα, τότε αναμένονται με ενδιαφέρον οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις ακολουθήσουν.

Περιμένει και το νομοσχέδιο

Την ίδια στιγμή και η ΠΑΕ Νίκη περιμένει την ανάρτηση του αθλητικού νομοσχεδίου σε διαβούλευση, προκειμένου να εξετάσει προσεκτικά τι θα προβλέπει αυτό για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Βέβαια όλες οι ΠΑΕ περιμένουν να δουν τι θα γίνει με αυτήν την υπόθεση, αφού είναι πολλές οι ενδιαφερόμενες, ειδικά από την κατηγορία της Football League. Πληροφορίες ανέφεραν πάντως ότι αρχική πρόθεση ήταν να γίνι η ανάρτηση του σχεδίου νόμου σε διαβούλευση ήδη από την περασμένη Πέμπτη, κάτι που δεν έγινε. Οπότε όλοι περιμένουν να δουν τι αυτό προβλέπει για να καταθέσουν απόψεις και να προετοιμαστούν για παρεμβάσεις αν χρειαστεί αλλά και για την επόμενη μέρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.