Συνεχίζουν στον Ολυμπιακό Βόλου Σάββας, Νόνης, Παπαϊωάννου, Αγγελής και Πατσής

Η πρώτη φορά που τα τελευταία χρόνια κρατιέται ένας κορμός παικτών είναι η φετινή για τον Ολυμπιακό Βόλου κι αυτό φυσικά αποτελεί δείγμα ενός σωστού προγραμματισμού, που ξεκίνησε με την ανακοίνωση του ονόματος του νέου προπονητή, που είναι ο Περικλής Αμανατίδης, και συνεχίστηκε με τις πρώτες ανανεώσεις.

Έτσι λοιπόν χθες Τρίτη άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Β. μετά τους Ρόκα, Διβανέ και Κόλα ανακοινώθηκαν ότι θα συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα και τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Σάκη Σάββα και Χρήστο Νόνη.

Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που προσέφεραν τα μέγιστα την περασμένη αγωνιστική περίοδο, θα εξακολουθήσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα και τη νέα χρονιά και θα συνεισφέρουν κι εκείνοι από την δική τους πλευρά στον στόχο που έχει θέσει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Παράλληλα, στην ομάδα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι ταλαντούχοι Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Αγγελής και Γιώργος Πατσής, οι οποίοι έδωσαν δείγματα γραφής με τις εμφανίσεις τους, τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας υγεία και πολλές επιτυχίες με την μεγαλύτερη ομάδα της πόλης!”

Θυμίζουμε ότι ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Νόνης ήταν ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2017-18, έχοντας 23 σε σύνολο 24 ματς και μάλιστα σε όλες ως βασικός, ενώ μόλις τις τέσσερις αντικαταστάθηκε.

Ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου έπαιξε σε έξι παιχνίδια, έχοντας και τέσσερα 90λεπτα. Έξι συμμετοχές είχε και ο Θανάσης Σάββας, ο οποίος σίγουρα θα αγωνιζόταν σε παραπάνω ματς αν δεν του επιβαλλόταν ποινή τριών αγωνιστικών, λόγω της αποβολής του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Θήβα. Τέσσερις συμμετοχές είχε ο Βαγγέλης Αγγελής, όλες ως αλλαγή, ενώ σ’ ένα παιχνίδι αγωνίστηκε ο Γιώργος Πατσής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.