Συνεχόμενα παιχνίδια «φωτιά» για τον Ολυμπιακό Βόλου, σήμερα με Τιτάνες Παλαμά

Για τη 17η αγωνιστική της National League 2

Tην πιο δύσκολη φάση στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της National League 2 έχει μπροστά της η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού Βόλου, που υποδέχεται σήμερα Κυριακή στις 17:00 τους προπορευόμενους στη βαθμολογία Τιτάνες Παλαμά, ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με ΑΟ Τρίκαλα και ΓΣ Αλμυρού εκτός έδρας.

Ουσιαστικά πρόκειται για την τριάδα των πιο δυνατών αντιπάλων που καλείται ν’ αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου φέτος, αντίπαλοι που διεκδικούν το κάτι περισσότερο (και) φέτος. Οπότε μετά από αυτά τα τρία παιχνίδια ουσιαστικά οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν και κάτι πιο ουσιαστικό, όταν και για την 20η αγωνιστική θα υποδεχθούν την ΑΕΛ, ομάδα με παρόμοιους στόχους (παραμονής) στην κατηγορία.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Κοσμάτος, δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες, ενώ άλλοι δύο είναι αμφίβολοι. Συγκεκριμένα, ο νεαρός Τζαλαβάρας δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί, και δεν προπονήθηκε καθόλου την περασμένη εβδομάδα. Από την άλλη, απών θα είναι και ο Πλεσιώτης που έχει υποχρεώσεις στην Αθήνα και απουσιάζει.

Όσον αφορά τους αμφίβολους, ο Πρέλεβιτς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό, και θα δοκιμάσει στο ζέσταμα πριν το παιχνίδι, προκειμένου να δει αν μπορεί ν’ αγωνιστεί. Από την άλλη, από θλάση ταλαιπωρείται ο Παναγιώτης Λογοδότης, με την κατάστασή του να μην εμπνέει αισιοδοξία, και δύσκολα κι αυτός θα πατήσει σήμερα παρκέ.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

ΓΑΣ Μελίκης-Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη

ΑΕΛ-ΑΣ Καστοριάς

Ολυμπιακός Βόλου-Τιτάνες Παλαμά

ΓΣ Αλμυρού-ΑΟ Τρίκαλα

Κου.Πα Κιλκίς-Πιερικός Αρχέλαος

Αετοί Βέροιας-Άργος Ορεστικό

Η βαθμολογία: Τιτάνες Παλαμά 29, ΑΟ Τρίκαλα 27, ΓΣ Αλμυρού 27, ΑΣ Καστοριάς 27, Κου.Πα Κιλκίς 25, Πιερικός Αρχέλαος 25, Εκπ. Φρυγανιώτη 22, Άργος Ορεστικό 22, Ολυμπιακός Βόλου 20, ΑΕΛ 20, ΓΑΣ Μελίκης 12.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.