Τα αγωνιστικά νέα των ομάδων της Α1 ΕΣΚΑΘ

Αύριο Σάββατο (21/10) αγωνίζονται και οι πέντε ομάδες της Μαγνησίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ, με την Ανόρθωση και τον Ιωνα να επιδιώκουν το 2Χ2, ενώ το μοναδικό παιχνίδι που γίνεται μεθαύριο Κυριακή είναι το Αρης Τρικάλων-Ελασσόνα (16.00) στο Δημοτικό Τρικάλων.

Αύριο το πιο ενδιαφέρον ματς είναι στην Αγριά το τοπικό ντέρμπι Αγριά B.C.-Ιωνας (17.30, διαιτητές οι Γιαννούλης-Κοντοστάθης). Ο Ντάκης θα λείπει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων για τους γηπεδούχους, ενώ αμφίβολοι λόγω τραυματισμού είναι ο Παλάσκας και ο Γιαννιώτης για τους φιλοξενούμενους.

Την ίδια στιγμή η Ανόρθωση φιλοξενείται από τους Δαναούς Τρικάλων στο κλειστό της Μπάρας (17.30, διαιτητές οι Γκαρτζονίκας-Κυρίτσης). Αμφίβολοι είναι οι Θ. Ιλτσογλου και Ζησόπουλος, αλλά θα ακολουθήσουν την αποστολή κανονικά, ωστόσο θα εξεταστεί η συμμετοχή τους ανάλογα με την εξέλιξη του ματς, με την τεχνική ηγεσία να θέλει να τους προφυλάξει. Στην αποστολή θα μπουν και δύο έφηβοι εκ των Αγριγιάννη, Τασούδη, Νικολαΐδη, Παλαιοπάνου.

Η Ανάληψη υποδέχεται το Πολυαθλητικό Σωματείο Τρικάλων (πρώην Φούντας) στο ΕΑΚ  Βόλου (18.00, διαιτητές οι Μπουγλός Ι.-Γεωργοσόπουλος), με απόντα τον Γ. Ιλτσογλου, που έπαθε στο δεύτερο λεπτό στην πρεμιέρα με τον Ιωνα ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Τέλος, οι Τιτάνες Αλμυρού έχουν εκτός έδρας υποχρέωση στο κλειστό του Αγ. Θωμά (17.30, διαιτητές οι Μαραμής-Πετρίδης) με τη ΝΕΣ Λάρισας (πρώην Μύτικας). Για τους Αλμυριώτες εκτός με covid είναι οι Κοντάκης, Γαλανάκης, Τσέλιας και με ίωση ο Κουτσοναβάκης. Αμφίβολος λόγω ραγίσματος στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού χεριού είναι και ο Μητρουλάς.

Αύριο Σάββατο διεξάγεται και το Γ.Σ. Αμπελώνα-Νέος Κεραυνός (17.00) στο κλειστό του Αμπελώνα.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.