Τα αποτελέσματα των αγώνων της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Στιγμιότυπο από το ματς Ηρακλής-Ακρόπολη με πρωταγωνιστές τους Γκάγκα και Μαυρίδη

Ο Ρήγας Φεραίος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια επανόδου στη Γ’ Εθνική, αφού επικράτησε με 3-0 του Πυράσου στο γήπεδό του για την πρεμιέρα της Α’ Τοπικής με σκόρερ τους Γάρο στο 47′, Σέττο στο 65′ και Γκάγκα στις καθυστερήσεις.

Η επανεμφάνιση της Δήμητρας στην κατηγορία συνοδεύτηκε από μία άνετη νίκη στο γήπεδό της με 3-0 επί της Αγίας Παρασκευής, με τον Θανάση Παπαδόπουλο να βρίσκει δίχτυα δύο φορές (9′ και 31′) και τον Χονδρογιάννη μία (78′).

Ο Διαγόρας ξεκίνησε με γκέλα κόντρα στη νεοφώτιστη Αγία Άννα τη σεζόν, αφού έφερε ισοπαλία 1-1. Ο Σπύρος Καραπλιάγκος έβαλε μπροστά την ομάδα στο μισάωρο και στο 65′ ο Ζαρίφης χάρισε έναν βαθμό στους φιλοξενούμενους.

Σπουδαίο διπλό για την Ακρόπολη στο μοναδικό πρωινό ματς της Κυριακής για την Α’ ΕΠΣΘ, με την ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή να κερδίζει με 0-3 τον Ηρακλή στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, αφού οι κυανόλευκοι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμη το Βασδέκειο, καθώς έχει αργήσει η ολοκλήρωση των εργασιών.  Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν στο 46’ ο Κουτλούμπασης, στο  48’ ο Παγώνης, και στο 70’ ο ίδιος παίκτης.

Στη Β’ ΕΠΣΘ ο Ιάσονας Άλλης Μεριάς πήρε το τρίποντο μετά το 2-1 επί του Άνθιμου Γαζή. Στο 16′ ο Γιωργής έκανε το 1-0 με συρτό διαγώνιο δυνατό σουτ με το δεξί, ενώ στο 45′ με εύστοχο πέναλτι του Σεραφείδη, που δόθηκε σε χέρι του Τσίγκα ήρθε η ισοφάριση. Το τελικό 2-1 έγινε με υπέροχο σουτ με εξωτερικό φάλτσο ο Σαββάκης λίγο έξω από την περιοχή στο 66′.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ αναβλήθηκε το ματς της Δύναμης με τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου, όπως κι αυτό της Σκοπέλου με τον Νέο Μαγνησιακό, ενώ η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα του Κυριάκου Κοκκινάκη ξεκίνησε με νίκη στη Γ’ Τοπική, μετά το υπέρ της 3-2 κόντρα στην Ιωλκό. Οι νικητές ήταν μπροστά στο 80’ με 3-0 χάρη στα τέρματα των Γεωργιάδη, Φιλίππου και Ξενάκη, αλλά η Ιωλκός μείωσε στο τέλος.

Ευρεία νίκη για τον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων με 4-0 επί της Δημητριάδος με τον παίκτη-προπονητή Σάκη Παρίση να πετυχαίνει δύο γκολ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ:

Α’ ΕΠΣΘ

Ηρακλής-Ακρόπολη 0-3

Δήμητρα-Αγία Παρασκευή 3-0

Διαγόρας-Αγία Άννα 1-1

Αίας-Σαρακηνός 1-0

Μαγνησιακός-Σκιάθος αναβολή

Ρήγας-Πύρασος 3-0

Β’ ΕΠΣΘ

Αγχίαλος-ΑΕ 2002 1-2

Ελευθεριακός-Παγασητικός 3-1

Μικροθήβες-Πανιώνιος 0-6

Ιάσων-Άνθιμος Γαζής 2-1
Ρεπό: Πηλέας

Γ’ ΕΠΣΘ

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα-Ιωλκός 3-2

Σκόπελος-Νέος Μαγνησιακός αναβολή

Δύναμη-Κένταυρος Ν.Π. αναβολή

Ηρακλής Αγ. Θ.-Δημητριάς 4-0

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.