Tα γνωστά θέματα ενόψει Καβάλας για τον Ολυμπιακό Βόλου

Σχετικά με την προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου είναι άγνωστο αν τελικά η αποστολή θα περιλαμβάνει τους Βοσνακίδη και Ρόκα που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στην Τρίγλια με δεδομένη από εκεί και πέρα την απουσία του Σκοπελίτη λόγω τραυματισμού αλλά και του Πόζογλου λόγω καρτών. Όσον αφορά τον Βοσνακίδη πάντως δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και πιθανότατα θα αποτελέσει μέλος της αποστολής, όχι όμως και ο Στάθης Ρόκας που δεν μπόρεσε να προπονηθεί και δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Καβάλα.

Κέρι, Ναζλίδης και…;
Η περίπτωση του Λόρι Κέρι ήρθε στο προσκήνιο από τη στιγμή που ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Διαγόρα Ρόδου μετά από δικό του αίτημα, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν συγκεκριμένα εμπόδια για τη συμφωνία με τον παίκτη, τα οποία μπορεί να μην είναι ανυπέρβλητα αλλά σίγουρα υπαρκτά. Από την άλλη παραμένει στο μεταγραφικό ραντάρ και ο Ναζλίδης, ειδικά από τη στιγμή που υπήρξε ενδιαφέρον για τον 32χρονο φόργουρντ από το περασμένο καλοκαίρι, πριν ο παίκτης καταλήξει στα Χανιά.

Βέβαια υπάρχει και μία περίπτωση παίκτη που έχει πλησιάζει η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο περιμένει με ενδιαφέρον την απάντηση για την ένταξή του στο δυναμικό της ομάδας από τον Ιανουάριο. Από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου πάντως το όνομα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.