Τα Τρίκαλα φιλοξενούν τους αγώνες Run Greece 2024

Τα Τρίκαλα φιλοξενούν από φέτος τη μεγάλη σειρά αγώνων Run Greece 2024 και υποδέχονται αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα στις 26 Μαΐου 2024.

Οι αγώνες είναι 5 και 10 χιλιομέτρων, καθώς και παιδιών περίπου 650 μέτρα.

Ώρα Eκκίνησης Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.: 10.00 π.μ.

Το ανώτατο χρονικό όριο τερματισμού για τον αγώνα δρόμου 10 χλμ. λήγει στις 11.15 π.μ.

Ώρα Εκκίνησης Αγώνα Δρόμου 5 χλμ.: 11.30 π.μ.

Το ανώτατο χρονικό όριο τερματισμού για τον αγώνα δρόμου 5 χλμ. λήγει στις 12.45 μ.μ.  Στον συγκεκριμένο αγώνα εφαρμόζεται η πρακτική της εκκίνησης «κατά κύματα» (wave start).

Μετά το πέρας του επίσημου χρονικού ορίου λήξης των αγώνων στις 12.45, οι δρομείς που δεν έχουν τερματίσει πρέπει να εγκαταλείψουν. Σε διαφορετική περίπτωση συνεχίζουν με δική τους ευθύνη, αφού η διαδρομή θα δοθεί στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Οι Αγώνες Δρόμου 5χλμ & 10χλμ έχουν εκκίνηση και τερματισμό επί της Λεωφόρου Βασίλη Τσιτσάνη, μπροστά από την κεντρική πλατεία (Ηρώων Πολυτεχνείου). Η διαδρομή 5χλμ είναι πιστοποιημένη με βάση τους διεθνείς κανόνες και προδιαγραφές.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 10 χλμ.

Οι δρομείς του Αγώνα 10 χλμ. κάνουν δύο γύρους, για να τερματίσουν.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το απαραίτητο υλικό για τον αγώνα από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, το οποίο φιλοξενείται στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, τις ώρες 10.00- 20.00.

Όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν μία τσάντα δρομέα και έναν φάκελο που περιέχει:

  • Τον Αριθμό Συμμετοχής τους με ενσωματωμένο Chip Χρονομέτρησης
  • Παραμάνες για τον Αριθμό Συμμετοχής
  • Αυτοκόλλητο με τον Αριθμό Συμμετοχής για την Τσάντα του Δρομέα

Ο Αγώνας Παιδιών-Εκκίνηση 11.30 π.μ.

Στον αγώνα παιδιών συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού, και είναι γεννημένοι/ες τα έτη 2012, 2013 και 2014.

Ο αγώνας παιδιών είναι απόστασης περίπου 650μ. Δεν υπάρχει χρονομέτρηση και ως εκ τούτου δεν ανακοινώνονται αποτελέσματα και κατάταξη τερματισάντων. Σκοπός του αγώνα είναι η χαρά της συμμετοχής και του τερματισμού για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν. Νικητές είναι όλοι όσοι συμμετέχουν και τερματίζουν τον αγώνα. Αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής δίνεται σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν τρέχοντας ή βαδίζοντας τη διαδρομή.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και ολοκληρώνονται την Τρίτη 21 Μαΐου.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Run Greece των Τρικάλων στον σύνδεσμο https://www.run-greece.gr/index.php/el/trikala-left και για εγγραφές στον σύνδεσμο https://www.run-greece.gr/index.php/el/registration/registration-trikala-m-2

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.