«Ταφόπλακα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τέτοιες συμπεριφορές»

Αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου

Για οπαδούς που είχαν πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο με βίαιη στάση και για ιθύνοντες που δεν έκαναν τίποτα, για να το αποτρέψουν, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Ρήγας Φεραίος για το χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ, ζητώντας μάλιστα να επιληφθούν οι αρμόδιοι και χαρακτηρίζοντας τέτοια επεισόδια ως την ταφόπλακα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, ο βελεστινιώτικος σύλλογος τονίζει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο τα χθεσινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του στο ΕΑΚ Βόλου στον αγώνα πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ , με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η βία που έχει εμφιλοχωρήσει στα γήπεδα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και δραστικά, πριν το φαινόμενο λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, κυρίως από τους ανθρώπους του αθλητισμού, κάτι που χθες δεν είδαμε σε καμία περίπτωση.

Οπαδοί με επιθετική και βίαιη στάση, που δεν έχουν καμία θέση στο χώρο του γηπέδου, βρέθηκαν να έχουν πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ιθύνοντες παράγοντες παρακολουθούσαν το “θέαμα” χωρίς καμία αντίδραση!

Και όλα αυτά σε έναν αγώνα που παρακολουθούσαν οικογένειες με μικρά παιδιά!

Πλέον, περιμένουμε τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΘ να επιληφθούν της υποθέσεως με αίσθημα δικαίου, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την εξάλειψη παρόμοιων συμπεριφορών και πρακτικών, που αποτελούν την ταφόπλακα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να απομονώσουμε το ταχύτερο δυνατό όλους αυτούς που δεν έχουνε καμία σχέση με τον αθλητισμό και με ότι αυτός πρεσβεύει.

Χωρίς ίχνος ρεβανσισμού,

Με εκτίμηση, το Δ.Σ. του Α.Σ. “Ρήγας Φεραίος”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.