Τελευταίο διπλό με Μαρτίν το 2011 για τον Ολυμπιακό Β. στην Καβάλα

Ο Μάρτιν πανηγυρίζει το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού Β. στην Καβάλα με 0-1 στις 20/3/2011

Mατς-πρόκληση  είναι αυτό της Κυριακής στις 15.00  κόντρα στη γηπεδούχο Καβάλα για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, η οποία έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και καμία ήττα  μέχρι στιγμής στο γήπεδό της, να κάνουν ακόμη ένα νέο άλμα για την πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος της Football League, που απέχει τέσσερις βαθμούς.

Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου έχουν τη φιλοδοξία για την τρίτη τους εκτός έδρας νίκη μετά από αυτές κόντρα στην Καλαμάτα και Αιγάλεω, αλλά και την 3η συνεχόμενη μετά την ισοπαλία με τον Διαγόρα, η οποία θα τους ανεβάσει, αν έρθει, στους 23 βαθμούς και θα αυξήσει τη διαφορά τους στους έξι από τη μακεδονική ομάδα.

Χωρίς τον τιμωρημένο Στέλιο Πόζογλου και τον τραυματία Φίλιππο Σκοπελίτη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Β., αλλά με τον Δημήτρη Βοσνακίδη να είναι διαθέσιμος. Ο υψηλόσωμος στόπερ λόγω προβλήματος υγείας την τελευταία στιγμή δεν είχε αγωνιστεί με την Τρίγλια και έχασε για πρώτη φορά φέτος παιχνίδι στη Φούτμπολ Λιγκ.

Σε ό,τι αφορά την προϊστορία 46 αγώνες σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική έχουν παίξει Ολυμπιακός και Καβάλα και η βολιώτικη ομάδα έχει απολογισμό συνολικά 17 νίκες, 13 ισοπαλίες και 16 ήττες. Τελευταία φορά τον Μάρτη του 2011 με γκολ του Μαρτίν για την Α’ Εθνική ήταν που ο Ολυμπιακός Β. έφυγε νικητής από την Καβάλα με 0-1, ενώ η τελευταία αναμέτρηση πριν την κυριακάτικη ήταν  στις 17/2/13 με την Καβάλα να επικρατεί με  1-0 (37′ Εντιάιγ Τενέμα).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.