«Τελείωσε το πανηγύρι, κλείσαμε τεχνικό διευθυντή και δύο παίκτες Α’ Εθνικής»

Για συμφωνία με νέο τεχνικό διευθυντή (σ.σ. επανέρχεται το όνομα του Σταύρου Διαμαντόπουλου), και για κλείσιμο δύο παικτών Α’ Εθνικής έκανε λόγο στο επίσημο ραδιόφωνο της Νίκης ο Θανάσης Τζήμας, που τόνισε χαρακτηριστικά ότι τώρα αρχίζει το πανηγύρι για τη Νίκη, γιατί η διοίκηση έχει αποφασίσει να κάνει πρωταθλητισμό. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι κάποιοι χαϊδεύουν τους παίκτες, για να τον πολεμήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Από σήμερα η ομάδα έχει νέο τεχνικό διευθυντή, ένα βαρύ όνομα, και έχουμε κατασταλάξει και σε δύο παίκτες από ομάδες Α’ Εθνικής, που έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν οι συμφωνίες. Υπάρχουν δύο-τρεις άνθρωποι που από το πρωί μέχρι το βράδυ χλευάζουν τον πρόεδρο, αλλά δε θα ασχοληθώ”.

«Όποιος δεν μπορεί από τους παίκτες να παραδώσει τη φανέλα»

“Όποιος δεν μπορεί από τους παίκτες να παραδώσει τη φανέλα. Γι’ αυτό έγινε η απομάκρυνση του Τορεζάνι, για να καταλάβουν ότι δεν είναι παιδική χαρά. Αμείβονται με το παραπάνω, με δύο γεύματα, σε ένα κατάστημα που διατηρεί ο πατέρας του κ. Σουγγάρη και είναι μέχρι φράγκο πληρωμένος. Επομένως μη δημιουργούμε έριδες μεταξύ των ανθρώπων της διοίκησης. Όταν θα γίνουν οι εκλογές θα δούμε τι έχει κάνει ο κ. Σουγγάρης και ο κ. Τζήμας. Εκεί με βεβαιότητα θα εκπλαγείτε από την απόφαση του προέδρου του ποδοσφαίρου. Δικαίωμα του καθενός είναι να βάζει τα στήθια του μπροστά και να εκλέγεται.

«100% την ευθύνη οι παίκτες»

“Αφού προερχόμαστε από μία απαράδεκτη ήττα και ευθύνη 100% έχουν οι ποδοσφαιριστές, δε θα φορά τη φανέλα της Νίκης όποιος έχει στην άκρη του μυαλού του ότι θα πληρώνεται, θα κάνει βόλτες και θα είναι στο facebook μέχρι τις 3 το πρωί. Αυτά κομμένα. Η διοίκηση έχει καταβάλει πολλά χρήματα και δεν κάνει απλή διαχείριση, όπως κάποιοι είπαν, γιατί εμάς δε μας στέλνουν εξώδικα οι ποδοσφαιριστές. Εμείς θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και θα το εξηγήσω το γιατί μαζί με αυτόν τον μεγάλο τεχνικό διευθυντή και παλιό προπονητή”.

«Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ο Τορεζάνι»

“Για τον Τορεζάνι, όχι μόνο είναι πληρωμένος, όχι μόνο απέδωσε τα αναμενόμενα εκ της αμοιβής του, αλλά είναι και ένας ποδοσφαιριστής που δεν τον έβγαλαν ποτέ από το σπίτι, δεν έμεινε νηστικός. Πήρε τα χρήματά του. Αλλάζει τακτική η διοίκηση, ο πρόεδρος θα βγαίνει και θα μιλά και όποιος θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Τα ψέματα τελείωσαν. Η Νίκη Βόλου έχει καταβάλει 147.000 ευρώ μέχρι σήμερα μετρητοίς και δεν είχε τα αναμενόμενα εισοδήματα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου”.

«Είμαστε τέσσερις βαθμούς από την κορυφή και όχι επτά»

“Παρά ταύτα και τα δώρα θα καταβάλουμε στις 27 του μήνα και τους μισθούς των ποδοσφαιριστών γι’ αυτόν τον μήνα. Η διοίκηση θα δώσει τις προκαταβολές και θα ανακοινωθούν ο τεχνικός διευθυντής και οι ποδοσφαιριστές.

Θέλω να καλέσω τον κόσμο που αγαπά τη Νίκη κι όχι αυτόν που ορίζει πρόεδρους, γιατί η ομάδα έχασε ένα παιχνίδι. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να έχετε αργότερα πολλούς προέδρους και να δείτε τι έχουν πράξει. Να αφήσουμε τα παιδιά να κάνουν το χρέος τους. Είναι υποχρεωμένοι να φέρουν τη νίκη την Κυριακή. Ανέλαβα την ευθύνη, για να είναι το κλίμα καλό, αλλά Νίκη Βόλου είναι ο κόσμος. Έτσι λοιπόν καλώ τον κόσμο να είναι στο γήπεδο. Δε έχει να φοβάται τίποτα, γιατί δε χάθηκε τίποτα.

Όσοι μιλούν βαθμολογικά δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο και φυσικά δεν ξέρουν από αριθμητική. Είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή και δεν είμαστε επτά. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει Σεβαστή και Απόλλωνα, ενώ αυτές οι δύο ομάδες αναρωτιέμαι αν θα έχουν διάρκεια και θα μπορέσουν να κρατήσουν αυτή τη διαφορά. Νομίζω ότι θα παλέψουν όλες οι ομάδες επί ίσοις όροις”.

«Τώρα αρχίζει το πανηγύρι για τη Νίκη Βόλου»

“Εκεί που μπορούμε να έχουμε παράπονα και θα προσέξουμε πάρα πολύ είναι η διαιτησία, γιατί ξαναέστειλα επιστολή, καθώς για το μέγεθος της Νίκης Βόλου, ανεξάρτητα από την εμφάνιση, όταν γίνεται ένα πέναλτι πρέπει να το δώσεις.

Πιθανόν να έχουμε κι άλλες αλλαγές, γιατί η διοίκηση το έχει πάρει απόφαση να κάνει πρωταθλητισμό. Τώρα αρχίζει το πανηγύρι για τη Νίκη Βόλου, σας το λέω ξεκάθαρα. Ήδη έχουν καταβληθεί τα χρήματα από τον δεύτερο χορηγό, που θα βοηθήσουν για τις μεταγραφές και τα μηνιαία έσοδα της ομάδας μόνο από χορηγίες θα ξεπεράσουν τις 8.000 ευρώ το μήνα”.

«Η Νίκη έχει γεμάτα ταμεία για μεταγραφές»

“Θέλουμε να κάνουμε τη Νίκη παιδική χαρά, για να παίζουν τα μωρά και να ξεφτιλίσουμε την προσπάθεια; Δεν έχουμε απόκλιση από κανέναν στόχο. Θα πάμε για πρωτάθλημα. Δεν αξίζει η Νίκη Βόλου σ’ αυτήν την κατηγορία. Η Νίκη έχει γεμάτα ταμεία για μεταγραφές. Είναι τέσσερις οι μεταγραφές. Οι δύο είναι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές και οι άλλοι δύο αξιόλογοι. Από κει και πέρα στη συνάντηση με τον κ. Ξηροφώτο που θα γίνει την Παρασκευή το βράδυ και την Κυριακή το βράδυ θα αποφασιστεί φυσικά αν θα γίνει και κάτι επιπρόσθετο.

Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης είναι επαγγελματίες και δεν μπορούν ν’ ακούν έναν άνθρωπο που δεν έχει βάλει μία στη Νίκη να λέει θεωρίες ότι θ’ αλλάξει ο πρόεδρος. Εμείς δεν αφήσαμε την ομάδα να την κυνηγούν με εξώδικα. Οι φίλαθλοι θα εκπλαγούν με τη μεταγραφή που δεν είχε ανακοινωθεί τον Οκτώβριο, αλλά και με το πλαστικό από βδομάδα”.

«Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Καραϊσκάκης»

“Η ομάδα έχει προστατευτεί και θα είναι κοντά μου άνθρωποι την Κυριακή, για να τη διαφυλάξουν, γιατί γνωρίζουμε ποιος είναι ο Καραϊσκάκης και τους εξωγενείς παράγοντες πολύ καλά. Στηρίζουμε τα παιδιά, αλλά δεν τους δικαιολογώ. Έπρεπε ν’ αναλάβουν την ευθύνη και να ζητήσουν συγγνώμη. Αν κάποιοι θέλουν να οδηγήσουν στο τοπικό την ομάδα ή να γίνει παιδική χαρά, ας το σκεφτούν μετά εποχής Τζήμα. Όποιος δε σέβεται το ψωμί που τρώει στη Νίκη Βόλου και χλευάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ, δε θα έχει θέση στην ομάδα”.

«Χαϊδεύουμε τους παίκτες, για να πολεμήσουμε τον πρόεδρο»

“Φυσικά θα γίνουν και διοικητικές αλλαγές, που θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα. Θα απομακρυνθούν κάποια άτομα με δική μου απόφαση, γιατί δεν πάει άλλο αυτό το πανηγύρι. Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να παίζουμε με την ομάδα αυτή. Δε χρειαζόμασταν μεταγραφές, για να κερδίσουμε τους Μαύρους Αετούς, δεν ξέρω και γω πώς λέγονται. Αν λοιπόν χειροκροτούμε τους παίκτες, επειδή χάσαμε από τους Μαύρους Αετούς, εγώ δεν τους χειροκροτώ. Θα τους χειροκροτήσω, αν την Κυριακή φέρουν τους τρεις βαθμούς. Χθες ο ποδοσφαιριστής που ήρθε από τον Ηρακλή και μετείχε στην προπόνηση, μας έλεγε ότι δεν έχουν πάρει φράγκο, ενώ εμείς τους έχουμε τους ποδοσφαιριστές και τους χαϊδεύουμε, για να πολεμήσουμε τον πρόεδρο. Να ευχαριστήσουμε πολύ αυτούς τους Νικιώτες”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.