Τέσσερις κωπηλάτες του ΝΟΒ-Α βραβεύτηκαν από την Ομοσπονδία

Τέσσερις κωπηλάτες του ΝΟΒ-Α τιμήθηκαν στην εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, οι Κουκλουμπέρη Ευθυμία-Μιχαηλίδη Σωτηρία και οι Κουτσελίνης Βασίλης-Αλεξογιάννης Κωνσταντίνος.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΝΟΒΑ αναφέρει: “Σε μια λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου στο αμφιθέατρο της Ολυμπιακής Επιτροπής η βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία για τις διακρίσεις τους με την εθνική ομάδα στις διεθνείς διοργανώσεις του 2023.

Aνάμεσα στους βραβευμένους και τέσσερις κωπηλάτες του ΝΟΒ-Α για τις επιτυχίες τους την 3η Ευρωπαϊκή θέση στην 4- Νεανίδων οι Κουκλουμπέρη Ευθυμία – Μιχαηλίδη Σωτηρία και για την 5η Ευρωπαϊκή θέση στην 4- Εφήβων οι Κουτσελίνης Βασίλης-Αλεξογιάννης Κωνσταντίνος.

Ο πρόεδρος του Ομίλου, κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, τα μέλη του Δ. Σ. και όλη η αθλητική οικογένεια του ΝΟΒ-Α συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και εύχονται για τη νέα χρονιά να είναι ανάλογη των προηγούμενων επιτυχιών”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.