Tέταρτη ήττα για τους Εφήβους του Αιολικού

Για μία ακόμη αναμέτρηση και για την 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, η εφηβική ομάδα του Αιολικού Βόλου δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τον Αρίωνα Ξάνθης να επικρατεί 76-61.

Ωστόσο η ομάδα στην τοποθέτησή της αναφέρει ότι: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την φοβερή προσπάθειά τους, που μέσα σε 48 ώρες από τον τελικό με τον Κεραυνό έπρεπε να έρθουν στη Θεσσαλονίκη να συμμετάσχουν στους αγώνες μπαράζ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Δεν πρόλαβαν να προετοιμαστούν ψυχολογικά και σωματικά. Όλες οι ομάδες είχαν τελειώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις πολύ πιο μπροστά και ήταν σίγουρα πολύ πιο έτοιμες από εμάς. Μπράβο στα παιδιά μας. Ευχόμαστε σήμερα να κάνετε ένα όμορφο παιχνίδι σύμφωνα με τις δυνατότητες σας. Μπορείτε, τώρα τελευταία βρήκατε τα πατήματά σας. Δυστυχώς είχατε την «τύχη» να αντιμετωπίσετε στον πρώτο σας αγώνα την καλύτερη ομάδα που θα συνεχίσει το ταξίδι…! Καλή επιστροφή».

Τα δεκάλεπτα: 13-15, 30-39, 48-56, 61-76

Αιολικός Βόλου (Σαμαράς-Καραγιώργος): Ζαμπέτογλου 8 (2), Καραγιώργος 10 (1), Μπαϊράμης, Γκινίδης 8 (2), Μισαηλίδης 8 (2), Λογοδότης 12 (2), Τσιαπράζης 5 (1), Νασίκας 4, Οικονόμου 2, Παπαστρατής 4, Σμυρλής, Θεοδωρόπουλος.

Αρίων Ξάνθης (Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Παπαϊωάννου, Αμοιράς 16, Καλλίδης 7, Κοτζαμάνης 3, Χριστοφορίδης 14, Ρούμογλου 26 (4), Γκαγκαλίδης 4 (1), Βαλασίδης, Ζαρωτιάδης 4, Λαμπρόγλου 2.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αιολικού ολοκληρώνονται σήμερα, αντιμετωπίζοντας τον Πιερικό/Αρχέλαο του Θανάση Τοπούζη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.