Θα αργήσει πιο πολύ από τους νεοαποκτηθέντες ο Δεινόπαπας να φτάσει στο 100%

Ο Δεινόπαπας στον Ολυμπιακό Β. κάνει και ατομικό πρόγραμμα, αλλά και μπαίνει σε επιλεγμένα κομμάτια προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο 31χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός είχε υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό (κάταγμα κνήμης) στις 19/2/17 στον αγώνα του Αγροτικού Αστέρα, όπου αγωνιζόταν τότε, με την Καλλονή, επέστρεψε την επόμενη σεζόν και συγκεκριμένα στις 31/3/18 με τη φανέλα της Σπάρτης στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό και τελευταίο του ματς ήταν με τον Άρη στις 16/5/18.

Έκτοτε δεν έχει ξαναπαίξει, αφού πέρσι στον Αήττητο Σπάτων λόγω προβλήματος τραυματισμού, όσο έμεινε η αθηναϊκή ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League, δεν πήρε καθόλου λεπτά συμμετοχής. Η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου γνωρίζει ότι λόγω του μεγάλου διαστήματος απραξίας του ποδοσφαιριστή έχει αρκετή δουλειά να κάνει ακόμη και θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο, για να φτάσει στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, και σίγουρα θα αργήσει περισσότερο από τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες να βρεθεί στο 100%. Πάντως για τις ικανότητές του είναι σίγουροι στην ομάδα και πιστεύουν πως, όταν θα είναι έτοιμος, θα βοηθήσει.

Αντίθετα, για τους Κουτσιανικούλη, που συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, και Ντούνη, που θα ενσωματωθεί από σήμερα Τετάρτη, εκτιμάται ότι η περίοδος προσαρμογής του θα διαρκέσει πολύ λιγότερο. Πάντως, παρά την απόκτηση αργά κάποιων ποδοσφαιριστών, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, στον Ολυμπιακό Β. δε μένουν σ’ αυτό, δουλεύουν σωστά και άπαντες θεωρούν ότι είναι σε καλό αγωνιστικό δρόμο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.