Θεατής ενοχλούσε τον Τσιτσιπά – Τη «μαρτύρησε» φίλαθλος που καθόταν πίσω της (βίντεο)

Ένα αστείο περιστατικό κατά τη διάρκεια του αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπεν Σέλτον, για το τουρνουά στο Σινσινάτι. Μια θεατής ενοχλούσε τον Έλληνα πρωταθλητή, με τον θόρυβο που έκανε. Ζόρικη νίκη για την Έλληνα πρωταθλητή με 2-0 σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε να κάνει παράπονα στον διαιτητή του αγώνα του με τον Μπεν Σέλτον, περίπου στα μέσα του δεύτερου σετ, στο τουρνουά του Σινσινάτι.

Ο λόγος… μια θεατής έκανε θόρυβο και ενοχλούσε τον Έλληνα πρωταθλητή, όταν αυτός σέρβιρε. “Υπάρχει ένας άνθρωπος που μιμείται μια μέλισσα κάθε φορά που σερβίρω”, ενημέρωσε τον διαιτητή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε τελικά τον πόντο του και κατευθύνθηκε στην εξέδρα για να βρει τον… ένοχο. Τελικά, βρήκε την γυναίκα που τον ενοχλούσε, έχοντας μάλιστα και βοήθεια, αφού ο θεατής που καθόταν πίσω της, άρχισε να τη δείχνει!

“Δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου”, είπε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς, απευθυνόμενος ξανά στον διαιτητή. Έλληνας πρωταθλητής συνέχισε το παιχνίδι, το οποίο και κέρδισε με 2-0 σετ (7-6 (3), 7-6 (2)) κι έτσι προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Cincinnati Masters.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.