Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός

Nα κάνει το επόμενο βήμα για το ταξίδι στα «αστέρια» του Champions League θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην πορτογαλική Μπράγκα εκτός έδρας, (23/8, 22:00 MEGA, CosmoteSports 2HD) και στο «Estadio Municipal de Braga».

Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν άλλο ένα μεγάλο ματς και να πάρουν ένα σκορ που θα τους αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης στους «χρυσοφόρους» και λαμπερούς ομίλους της διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης (29/8) στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/8) με την προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα και περισσότερες επιλογές για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσον αφορά την ενδεκάδα, δεδομένου ότι «μπήκε» στην ευρωπαϊκή λίστα και ο νεοαποκτηθείς Γουίλιαν Αράο, ενώ επέστρεψε ο Μπαρτ Σένκεφελντ (παίρνοντας τη θέση του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν) από τον μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός απ’ τη ρεβάνς με την Ντνίπρο

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο elite Φέλιξ Τσβάιερ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ, Ρόμπερτ Κέμπτερ και 4ο τον Γερμανό Ντάνιελ Σλάγκερ. Στο VAR θα είναι ο Κρίστιαν Ντίγκερτ (Γερμανία), και AVAR ο Μπέντζαμιν Μπραντ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.