Θέλει να σπάσει την προσωπική του παράδοση ο Σ. Παπαδόπουλος, που ξεκινά με ισοπαλίες στον Ολυμπιακό Βόλου

Οι πρώτες δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου στην παρουσίασή του στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την Τετάρτη κατέδειξαν εμμέσως πλην σαφώς την πίστη του ότι μέσα από δουλειά έστω και λίγων ημερών η ομάδα του μπορεί ν’ αλλάξει προς το καλύτερο και να παρουσιαστεί αν όχι μεταμορφωμένη τουλάχιστον αρκετά βελτιωμένη στον αγώνα με την Ιεράπετρα.

Ο 52χρονος προπονητής θεωρεί ότι υπάρχει η δυνατότητα με τέσσερις-πέντε προπονήσεις, εφόσον έχει ένα καλό υλικό στα χέρια του, το οποίο δήλωσε ότι τον ικανοποιεί, να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα. Ασφαλώς, θέλει να περάσει κομμάτια της δικής του τακτικής και να διορθώσει κάποια κακώς κείμενα που ήδη εντόπισε, όπως η αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Πάντως, εμφανίστηκε ρεαλιστής για το κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι στο γήπεδο της Νεάπολης, λέγοντας ότι ανεξαρτήτως εμφάνισης πρέπει να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί της νίκης, η οποία θα είναι η πρώτη από την αρχή του πρωταθλήματος.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος επέστρεψε για τέταρτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, επιδιώκοντας να σπάσει την προσωπική του παράδοση, που τον θέλει στο ντεμπούτο του να φέρνει ισοπαλίες.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησε με ισοπαλία εντός έδρας απέναντι στο Χαϊδάρι στις 28/10/07 (16′ Κατέ Φονσέκα – 83′ Λαμπρόπουλος)  και είχε ολοκληρωθεί στις 19/3/08 μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα. Τη δεύτερη φορά που ήρθε, έχασε το τρίποντο στο 90’ στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό στις 21/10/12, αφού ο Ολυμπιακός Β. προηγούνταν με 1-2 και ισοφαρίστηκε στο τέλος (32′ Κόντος, 90′ Γκουγκουλιάς – 40′ Στουρνάρας, 57′ Ογιαρμπίντε). Εκείνη τη σεζόν έμεινε ως τις 20/1/13 με τελευταίο το εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών, που είχε λήξει ισόπαλο με 1-1.

Στο τρίτο του πέρασμα από τους ερυθρολεύκους ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκίνησε πάλι με ισοπαλία με 1-1 στις 19/10/15 κόντρα στον Αχαρναϊκό στο γήπεδο του Μενιδίου (85′ Αθανασίου –  44′ Ντεπέτρις). Εκείνη τη χρονιά έμεινε για ένα δίμηνο, αφού έφυγε μετά την ήττα από την Καλλιθέα με 1-0 στις 21/12/15.

Επομένως ο Νικαιώτης τεχνικός έρχεται πάντα Οκτώβριο στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως και τώρα και έχει καθίσει την πρώτη φορά πέντε μήνες και τις άλλες από δύο μήνες.

Στα αγωνιστικά, η σίγουρη απουσία για την Κυριακή θα είναι αυτή του Μακρυωνίτη, που έκανε ράμματα στο πρόσωπο μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Θεσπρωτό και θα τον αντικαταστήσει στην ενδεκάδα ο Γιδόπουλος, ενώ στη18αδα θα είναι ο νεαρός Ζάχος. Από την άλλη επιστρέφει ο Ίμπαν Ράντι.

Από κει και πέρα όλοι κοιτάνε το κυριακάτικο παιχνίδι, που είναι πολύ κρίσιμο, και είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος θα κάνει αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, το οποίο, όπως είπε και ο ίδιος, περνά σε δεύτερη μοίρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.