Θέλει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με το φαβορί η Νίκη

Απέναντι στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό σήμερα Σάββατο στις 16.00 οι κυανόλευκοι

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία 1-1 στο Πανθεσσαλικό με τη Λάρισα θέλει να δώσει σήμερα η Νίκη με το πρώτο φαβορί για άνοδο από τον πρώτο όμιλο της Super League 2 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η βολιώτικη ομάδα φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό στο στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης» στις 16.00 σε ματς που ανακοινώθηκε ότι θα μεταδοθεί ιντερνετικά από το sl2muvi, ενώ θα το διαιτητεύει ο Μαλούτας από την Ημαθία.

Ασφαλώς το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, όπως και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ωστόσο η Νίκη δεν έχει πάει για τουρισμό στη βοιωτική πόλη και θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Η Νίκη είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει μέσα στο 2024 τον Λεβαδειακό με 1-0 στο κύπελλο αποκλείοντάς τον, ενώ οι «πράσινοι της Βοιωτίας έχουν συνολικά μέχρι στιγμής δύο ήττες στη σεζόν ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχοντας χάσει στο πρωτάθλημα μία και μόνο φορά στο πρωτάθλημα από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.

Η Νίκη θέλει να δείξει βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, αφού οι απαιτήσεις του αγώνα είναι πάρα πολύ μεγάλες, τη στιγμή που απέναντι στους Λαρισαίους η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε και η τύχη, για να έρθει το ισόπαλο αποτέλεσμα. Αυτό γλίτωσε την ομάδα από άσχημες αντιδράσεις των φιλάθλων και ταυτόχρονα έφτιαξε το κλίμα που ήταν αρνητικό από τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στις αμυγδαλές θα πάει σήμερα με το δικό του αυτοκίνητο στη Λιβαδειά και θα είναι κανονικά στον πάγκο.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Κρητικός, αφού εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής, αλλά δεν είναι σ’ αυτή οι Μιράντα, Ναά και ο Μπαχανάκ λόγω ενόχλησης στο γόνατο. Σε ό,τι αφορά τον Μιράντα, εκφράζεται δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του από τη διοίκηση για τη συμπεριφορά του. Από την άλλη ο Ναά μετά την άρνησή του να ακολουθήσει την αποστολή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, κόβεται για δεύτερη φορά από την αποστολή.

Οι διαθέσιμοι παίκτες είναι οι: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης (τερματοφύλακες), Κάσσος, Τοπαλίδης, Κουτσιμπάνας, Αναστασίου (πλάγιοι μπακ), Στίκας, Ανδρέου, Γιαννίτσης (στόπερ), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Πέττας (κεντρικοί χαφ), Πολίτης, Κρητικός (εξτρέμ), Τζιώρας, Μακατσάρια, Βουκελάτος, Μπαλλάς (φορ).

Να σημειωθεί ότι τελευταίο διπλό για τη Νίκη στη Λιβαδειά ήταν στις 14/12/97 με σκορ 1-2 πάλι για τη Β’ Εθνική και έκτοτε για το ίδιο πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός στην έδρα του μετρά τέσσερις νίκες σερί και μία στα χαρτιά για την Α’ Εθνική.

Η αποστολή του Λεβαδειακού

Εκτός έμειναν από πλευράς Λεβαδειακού οι Τσελεπίδης, Λόπεθ, Νικολιάς, Κασέμι, Πολέτο,
Κουιρουκίδης και Γκεζαλί, ενώ ο Οφρυδόπουλος επέλεξε τους: Γκροφ, Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλο, Μπαΐροβιτς, Μπελμόντ, Κουάντρα, Γκουστάβο, Χάμοντ, Κωστή, Μεχία, Νταγκό, Πίρινεν, Ρομό, Βήχο, Γιαννιώτα, Λιάγκα, Νίκα, Ντεντάκη, Συμελίδη, Σωτηράκο, Τσάπρα, Τσιριγώτη.

Το σημερινό πρόγραμμα

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3

ΣΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟ, ΑΕΚ Β’-ΑΕΛ (14:00 / sl2.muvi.com)

ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, Λεβαδειακός-Νίκη Βόλου (16:00 / sl2.muvi.com)

Ρεπό: Μακεδονικός

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ, ΠΟΤ Ηρακλής-Κοζάνη (14:00 / sl2.muvi.com)

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Αναγέννηση Καρδίτσας-Καμπανιακός (16:00 / sl2.muvi.com)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, ΠΑΟΚ Β’-Αιολικός (16:00 / sl2.muvi.com)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Παναθηναϊκός-Διαγόρας (16:00 / sl2.muvi.com) *

ΜΑΡΚΟΜιΧΕΛΑΚΕΙΟ, Γιούχτας-Αιγάλεω (16:00 / sl2.muvi.com)

Π.Κ. ΡΕΝΤΗ, Ολυμπιακός Β’-Παναχαϊκή (16:00 / sl2.muvi.com)

*χωρίς την παρουσία θεατών

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.