Θέλει την προκριματική φάση Νεανίδων ο Ολυμπιακός Βόλου

Αίτημα για τη φιλοξενία των αγώνων

Οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου έχουν για μία ακόμη φορά υψηλές βλέψεις και μετά την εξαιρετική πορεία στο W Rising Stars θέλουν να κάνουν κάτι ανάλογο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τη διοίκηση να διεκδικεί τη φιλοξενία των αγώνων της προκριματικής φάσης.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΣΚΑΘ, ΕΣΚΑΒΔΕ και ΕΣΚΑΣΕ θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε ένα μίνι πρωτάθλημα, που θα διοργανωθεί το τριήμερο 26-28 Απριλίου, με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» να έχει ζητήσει να πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις στον Βόλο. Το αίτημα έχει υποβληθεί και βρίσκει όπως φαίνεται θετική ανταπόκριση, οπότε δεν αποκλείεται να ικανοποιηθεί. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει πρώτα ο Ολυμπιακός Βόλου ν’ αναδειχθεί πρωταθλητής Θεσσαλίας στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, κάτι που δεν έχει γίνει οριστικά ακόμη, έστω και αν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Από εκεί και πέρα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Λάρισα το διήμερο 20-21 Απριλίου το All Star των Γαλανόλευκων Αστεριών, μία νέα ουσιαστικά διοργάνωση που έχει προωθήσει η ΕΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.