Θέλει το καλύτερο πριν το ντέρμπι η Νίκη

Κάλεσμα για μαζική παρουσία του κόσμου στο σημερινό παιχνίδι με τον Βίκο Ιωαννίνων

Άπαντες παρόντες δηλώνουν στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, αντιμετωπίζοντας σήμερα Σάββατο στις 17:00 τον Βίκο Ιωαννίνων στο κλειστό της Nέας Ιωνίας Βόλου τον Βίκο Ιωαννίνων, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής, μετά τα όσα έγιναν σε διοικητικό επίπεδο με τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου ν’ αναλαμβάνει πάλι τα ηνία της ομάδας.

Πέρα από το ότι το ίδιο το παιχνίδι είναι σημαντικό, η Νίκη θέλει να έχει και την καλή ψυχολογία, ενόψει και του ντέρμπι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου (21/12, 18:00) στο κλειστό του ΕΑΚ. Η καλή εμφάνιση, πόσο μάλλον το θετικό αποτέλεσμα, σίγουρα μπορούν να δώσουν αυτό το πλεονέκτημα στους «κυανόλευκους».

Προβλήματα τραυματισμών δεν φαίνεται να υπάρχουν σύμφωνα με στελέχη της Νίκης, και από εκεί και πέρα με μεγαλύτερη διοικητική και οικονομική ηρεμία, οι «κυανόλευκοι» διεκδικούν το καλύτερο απέναντι σε μία ομάδα από την οποία είχαν ηττηθεί φέτος στο κύπελλο Ελλάδας (67-89) και η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, έχοντας μόλις μία ήττα φέτος (από τα Τρίκαλα εκτός έδρας) αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Έσπερο και Τρίκαλα.

Από την πλευρά της, η διοικούσα επιτροπή καλεί και τον κόσμο να είναι και πάλι παρών… Συγκεκριμένα αναφέρει σε διαδικτυακή ανάρτηση: «Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, η Νίκη Βόλου θα επιδιώξει να κάνει μια νίκη που θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι, προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη. Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.