Θεοδοσόπουλος και Μπάδρα της Νίκης στην αποστολή της Εθνικής

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεγάλων αποστάσεων τεχνικής κολύμβησης

Στην Εθνική Ομάδα τεχνικής κολύμβησης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεγάλων αποστάσεων κλήθηκαν οι αθλητές της Νίκης Βόλου, Γιάννης Θεοδοσόπουλος και Αποστολία Μπάδρα, με τον σύλλογό τους ν’ αναφέρει: «Ακόμη μια τεράστια επιτυχία για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου με την ανακοίνωση εκ μέρους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας των αποστολών της Εθνικής Ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Μεγάλων αποστάσεων (open water) που θα διεξαχθεί 25-30 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι.

Στην αποστολή είναι και οι αθλητές μας Γιάννης Θεοδοσόπουλος και Αποστολία Μπάδρα, που με τις επιδόσεις τους στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα επάξια συμπεριλήφθησαν και κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.

Η επιτυχία αυτή συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια αγωνιστική χρονιά που κλείνει με τέσσερις αθλητές μας να εκπροσωπούν τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις.

Μετά από μια ανάπαυλα μιας εβδομάδας τα δύο παιδιά μας μπαίνουν σε ένα νέο κύκλο προπονήσεων υπό τις οδηγίες του προπονητή, για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τη νέα πρόκληση και με στόχο να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις τιμώντας τη χώρα μας.

Η Δ.Ε. του τμήματος εκφράζει θερμά συγχαρητήριά στον Γιάννη, την Αποστολία και τον «αρχιτέκτονα» αυτής της επιτυχίας προπονητή της ομάδας, Γρηγόρη Καλαιτζογλίδη, και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα …

Στον δρόμο που χάραξε η Αθανασία και η Λυδία στο Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σας ευχόμαστε να είστε συνεχιστές, γιατί το αξίζετε και κάθε επιτυχία που ονειρεύεστε να πραγματοποιηθεί…

Είμαστε όλοι υπερήφανοι …. Μπράβο σας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.