Θεωρητικά το πιο δύσκολο πρόγραμμα έχει ο Ολυμπιακός Βόλου

Οκτώ αγωνιστικές, οκτώ τελικοί. Αυτή είναι με λίγες λέξεις η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος με την ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας παρέμεινε στο μείον δύο από τον πρωτοπόρο και ουσιαστικά στο μείον τρία, αφού η ομάδα της Φιλιππούπολης υπερτερεί σε ισοβαθμία. Κατά πόδας ακολουθεί και η Α.Ε. Καραϊσκάκης, που έχει δύο βαθμούς λιγότερους από τους ερυθρόλευκους και τέσσερις από τους Λαρισαίους (52-50-48).

Συγκρίνοντας το πρόγραμμα των Βολιωτών με τους άλλους δύο συνδιεκδικητές της πρώτης θέσης (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιπες ομάδες της πρώτης εξάδας έχουν απολέσει τις ελπίδες, σίγουρα όμως βρίσκονται σε μειονεκτικότερη θέση), συμπεραίνουμε ότι θεωρητικά έχουν το πιο δύσκολο, αν και η θεωρία από την πράξη πολλές φορές απέχει. Και εννοούμε ότι μπορεί η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου να έχει 3 ματς εντός έδρας και πέντε εκτός (τη στιγμή που ο Απόλλωνας έχει 4 μέσα και 4 έξω και η Α.Ε. Καραϊσκάκης 5 μέσα και 3 έξω), αλλά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές αγωνίζεται με τελείως αδιάφορες ομάδες. Μάλιστα η μία είναι ο Ρήγας Φεραίος στο Βελεστίνο, όπου μπορεί να πάει πολύς κόσμος του Ολυμπιακού, και η άλλη ο Θεσπρωτός.

Ο Ολυμπιακός έχει ν’ αγωνιστεί μέχρι το τέλος στο Πανθεσσαλικό με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, τη Νίκη και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ μακριά από το “σπίτι” του με τους Μαύρους Αετούς, τον Διαγόρα Σεβαστής, τον Εθνικό Φιλιππιάδας, τον Ρήγα Φεραίο και τον Θεσπρωτό.

Σε ό,τι αφορά τον Απόλλωνα, θα υποδεχθεί με χρονική σειρά τους Θεσπρωτό, Αστέρα Πετριτή, Α.Ε. Ισταιαίας και Τηλυκράτη, ενώ θα φιλοξενηθεί από τους Μαύρους Αετούς, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Διαγόρα Σεβαστής και Νίκη στο φινάλε.

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης από την πλευρά της έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα, έχοντας να παίξει στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας με Πιερικό, Μαύρους Αετούς, Απόλλωνα, Νίκη και Αχιλλέα, ενώ έχει τρία ταξίδια για τους αγώνες με Ολυμπιακό Βόλου, Διαγόρα Σεβαστής και Εθνικό Φιλιππιάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.