Θεσπρωτός Θύρα 3: Θα δημιουργήσουμε αποπνικτική ατμόσφαιρα για τους αντιπάλους

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Θεσπρωτού “Θύρα 3” ενόψει του παιχνιδιού με τη Νίκη, στην οποία αναφέρουν ότι θα δημιουργήσουν αποπνικτική ατμόσφαιρα για τους παίκτες της βολιώτικης ομάδας. Αναλυτικά:

“Η αναμονή τελείωσε. Η Κυριακή πλησιάζει. Ολόκληρη η πόλη, ολόκληρος ο νομός θα ζήσει ένα ματς άνευ προηγουμένου. Σε 48 ώρες θα ζήσουμε κάτι που δε συνέβη σε 71 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Μια γεμάτη χρονιά με μεγάλες νίκες και συγκινήσεις θα κριθεί σε ένα ματς. Με τον κόσμο που φέτος έχει δείξει την αγάπη του για την ομάδα, αναμένεται μια ατμόσφαιρα το λιγότερο αποπνικτική για τους αντιπάλους. Μια χρονιά που οι παίκτες έδωσαν τα πάντα σε κάθε ματς και κατάφεραν ΠΑΝΑΞΙΑ να βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς που περιμένουν να κάνουν για ακόμα μια φορά ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να αποδείξουν ποιος αξίζει την άνοδο, θα γράψουν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ΙΣΤΟΡΙΑ του συλλόγου!

Η προσμονή είναι μεγάλη και όλοι πρέπει να είμαστε στο ΣΤΑΔΙΟ και με τη φωνή μας για όση ώρα χρειαστεί να ωθήσουμε τους ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ μας σε μια τεράστια άνοδο. Διοίκηση και παίκτες μας χρειάζονται. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.