Τιμήθηκαν στην τελετή βράβευσης της ΚΟΕ τέσσερις αθλητές της Νίκης

Καρατσιβή, Παντελόγλου, Μπάδρα, Θεοδοσόπουλος για παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές επιτυχίες στην τεχνική κολύμβηση

Στο “AQUA AWARDS 2023”, την τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών υγρού στίβου που έλαβε χώρα χθες Παρασκευή (29/3) έδωσαν το παρών και τιμήθηκαν οι αθλητές της Νίκης Βόλου Αθανασία Καρατσιβή, Λυδία Παντελόγλου, Αποστολία Μπάδρα και Γιάννης Θεοδοσόπουλος για παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές επιτυχίες στην τεχνική κολύμβηση.

Τα AQUA AWARDS 2023 αποτέλεσαν εκδήλωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο Athens Marriott Hotel για αθλητές που διακρίθηκαν την περσινή (2023) αγωνιστική χρονιά.

“Είναι μεγάλη τιμή για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου και για τον σύλλογο μας και νιώθουμε ιδιαίτερη υπερηφάνεια που ανάμεσα στους κορυφαίους είναι 4 δικά μας παιδιά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή της ομάδας μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη για τις μοναδικές επιτυχίες!”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δ.Ε. κολύμβησης της Νίκης.

Να σημειωθεί ότι η Λυδία Παντελόγλου κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νέων στο Κάϊρο, όπως και χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ανδρών-γυναικών στο Γκόντολο της Ουγγαρίας. Στην ίδια διοργάνωση, το Ευρωπαϊκό ανδρών-γυναικών, πήρε το ασημένιο μετάλλιο η Αθανασία Καρατσιβή.

Επίσης, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής open water όλων των κατηγοριών στο Βελιγράδι το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Αποστολία Μπάδρα και το χάλκινο ο Γιάννης Θεοδοσόπουλος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.