Την Κυριακή 27 Μαρτίου ο Ημιμαραθώνιος Βόλου

Το πρόγραμμα και οι διαδρομές

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής διακοπής λόγω πανδημίας, ο Ημιμαραθώνιος Βόλου είναι και πάλι γεγονός την Κυριακή 27 Μαρτίου, με τον Δήμο Βόλου στην ανακοίνωσή του να κάνει λόγο για έναν αγώνα δρόμου, πολυετή, επιτυχημένο και αγαπητό ως θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Πρόκειται για συνδιοργάνωση του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την υποστήριξη των ΣΕΓΑΣ, ΕΟΣΛΜΑ-Υ, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος – Αλμυρού  και Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας

Την Κυριακή 27 Μαρτίου ο 6ος Ημιμαραθώνιος Βόλου αρχίζει στις 09:00, έχοντας σαν αφετηρία την παραλία της πόλης, ακολουθώντας για πρώτη φορά διαδρομή μέσα από την πόλη του Βόλου (Ιάσονος και Δημητριάδος) προς Αλυκές και επιστροφή.

Την πλήρη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου μπορείτε να δείτε μέσω χάρτη από καταγραφή gps στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.strava.com/activities/2170060104

Την ίδια ημερομηνία θα διεξαχθούν και οι παράλληλοι αγώνες «I love Volos Run» (5 χλμ) και «Fun Run» (500 μ).

Ο αγώνας των 5 χλμ, «I love Volos Run»  θα έχει εκκίνηση στις 09:15 στην παραλία Βόλου μπροστά στο Πανεπιστήμιο.

Η πορεία που θ’ ακολουθήσουν οι δρομείς ξεκινά από την Αργοναυτών έως τον κόμβο Τελωνείου, με επιστροφή προς τον Βόλο μέσω της παραλιακής οδού Δημητριάδος και της οδού Ιάσονος έως το Πανεπιστήμιο, όπου είναι ο τερματισμός. Την πλήρη διαδρομή μπορείτε να δείτε μέσω χάρτη από καταγραφή gps στον διαδικτυακό σύνδεσμο https://www.strava.com/activities/2172179521.

Ο παιδικός αγώνας 500 μ. «Fun Run» με εκκίνηση 11:30 θα διεξαχθεί στην παραλία της πόλης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

09:00  Εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου από το χώρο μπροστά στο Πανεπιστήμιο

09:15 Εκκίνηση του 27ου I Love Volos Run 5 χλμ

09:30 – 10:30 Τερματισμοί του 27ου «I Love Volos Run» 5 χλμ

11:15 Απονομές του 27ου «I Love Volos Run» 5 χλμ

10:15 – 11:30 Τερματισμοί του Ημιμαραθωνίου

11.30 Παιδικός Αγώνας

12:30 Απονομές του Ημιμαραθωνίου

Ο αγώνας θα διεξαχθεί βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου της ΓΓΑ και για πρώτη φορά σε πιστοποιημένη διαδρομή, εγκεκριμένη από τις World Athletics, AIMS, ΣΕΓΑΣ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.