Την Πέμπτη προγραμματισμένο να μπει κανονικά ο Ευθυμιάδης

Με προπόνηση στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς άρχισε η προετοιμασία για τον Ολυμπιακό Βόλου την Τετάρτη ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τα Μετέωρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το ευχάριστο είναι ότι ο Φλίγκος δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ ο Ευθυμιάδης μετά το ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέξιμο που έκανε σήμερα, από αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένο να μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, μετά από ένα διάστημα ενός και πλέον μήνα, που ταλαιπωρήθηκε με μία θλάση, τραυματισμός που υποτροπίασε και τον κράτησε περισσότερο απ’ ό,τι θα περίμενε εκτός. Τελευταίο ματς που αγωνίστηκε ο Ευθυμιάδης ήταν το φιλικό με τον Ηρακλή την 1η Σεπτέμβρη.

Κοντά στο ν’ αρχίσει να γυμνάζεται με την υπόλοιπη ομάδα είναι και ο Καμπλιώνης και πιθανόν αυτό να γίνει από την επόμενη βδομάδα.

Πέρα απ’ αυτά, ακόμη δεν υπάρχει ειδοποίηση για το πότε θα κλείσει το Πανθεσσαλικό, οι υπεύθυνοι του οποίου έχουν πει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου ότι θα το πληροφορηθούν δέκα μέρες πριν.

Ο Περικλής Αμανατίδης βλέπει ότι οι λύσεις αυξάνονται σε σχέση με το προηγούμενο ματς, αφού με τα Μετέωρα θα είναι διαθέσιμοι οι Φλίγκος και Νόνης και περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν το δύο στα δύο, βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά, όπως έχει τονίσει κι ο ίδιος, αλλά αυτή τη φορά με μεγαλύτερη άνεση εν συγκρίσει με την αναμέτρηση κόντρα στον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.