Το χάος στη Super League 2 συνεχίζεται…

Παραιτήθηκε από την αίτηση η Ζάκυνθος-Ανακλήθηκε το πιστοποιητικό του Διαγόρα

Το θέμα με τα πιστοποιητικά συμμετοχής από την ΕΕΑ δεν έχει κλείσει με την υπόθεση της Ζακύνθου από τη μία ν’ απασχολεί, και από την άλλη να έρχονται στο προσκήνιο οι έλεγχοι για το Πόθεν Έσχες, κάτι που ήδη στέρησε το πιστοποιητικό από τον Διαγόρα!

Συγκεκριμένα, η αίτηση της Ζακύνθου για την ανάκληση των δύο αποφάσεων της ΕΕΑ σε βάρος της μπήκε στο αρχείο, καθώς η πλευρά της ομάδας του Ιουνίου παραιτήθηκε από το δικόγραφο της αίτησης. Όσον αφορά το πιστοποιητικό της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου, αυτό ανακλήθηκε καθώς απορρίφθηκε η κατοχή του 71,43% του μετοχικού κεφαλαίου από την RC Cycles Racing LTD!

Κανονικά πέρασε τη διαδικασία η ΠΑΕ Καλλιθέα με το 90% των μετοχών ν’ ανήκει στον Άντρου Μπάρογουεϊ, αλλά και για το 90% του Αθανάσιου Χηνόπουλου για την ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας. Από την άλλη αναβολή δόθηκε στις περιπτώσεις των ΠΑΕ Πιερικός, Πανσερραϊκός, και Κηφισιά, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να ζητά την προσκόμιση περισσότερων στοιχείων.

Tην ίδια στιγμή, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η πλευρά της Καβάλας επανεμφανίστηκε(!) και επιχείρησε να καταθέσει σήμερα Δευτέρα δελτία 14 ποδοσφαιριστών στη διοργανώτρια Αρχή, που φέρεται να μην τα δέχεται, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε χρονικό όριο μέχρι 12 Οκτωβρίου για κάτι τέτοιο. Η πλευρά της Καβάλας πάντως σημείωνε ότι αν τα δελτία δεν γινόντουσαν δεκτά τότε θα ακολουθούσε τη νομική οδό κατά της; Super League 2!

Όπως μπορεί να εκτιμήσει κανείς, το χάος στη Super League 2 συνεχίζεται…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.