Το Πανθεσσαλικό στα “κόκκινα”

Μετά τα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που ο Βόλος είχε χρώμα πράσινο και κίτρινο, σήμερα είναι η σειρά του Ολυμπιακού Πειραιά που στις 16:00 παίζει με τον ΝΠΣ Βόλος να δώσει το δικό του χρώμα…

Στα κόκκινα θα είναι σήμερα το Πανθεσσαλικό όπου περισσότεροι από 12.000 φίλαθλοι των περυσινών πρωταθλητών Ελλάδας θα δώσουν δυναμικό «παρών».

Το πρώτο χρονικά ματς σήμερα το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League είναι αυτό του Ολυμπιακού, ο οποίος στις 16:00 (Cosmote Sport 1) θα προσπαθήσει για πρώτη φορά φέτος να φτάσει σε τρίτη σερί νίκη στην έδρα του ΝΠΣ Βόλου που αγνοεί τη νίκη στον γύρο αλλά είναι στην εξάδα.

Με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μαζί τους οπαδούς τους, θα ψάξουν τη νίκη που θα τους φέρει στη 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και που θα τους επιτρέψει να δουν πιο… χαλαροί το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι Βολιώτες δεν έχουν νίκη στα πέντε τελευταία ματς, ωστόσο παραμένουν σκληρά καρύδια και καταλαμβάνουν την 5η θέση – έχοντας πάρει ισοπαλία, 1-1, από τους Πειραιώτες στο ματς του Α’ γύρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει τους Τσοκάνη, Φερνάντεθ, Νοκέρ και Ματίγια -έχοντας όμως τους νεοαποκτηθέντες Γκάγκι-Τσιρίνος- ενώ ο Μίτσελ δεν έχει διαθέσιμους τους Μπα, Βρουσάι, Βαλμπουενά και Βατσλίκ.

Οι αποστολές

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Τάχατος, Σιέλης, Λούνα, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Ουές, Μεταξάς, Μπαριέντος, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας

Ολυμπιακός: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χ. Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκ. Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί-Τζο

Διαιτητής: Παπαπέτρου-VAR: Τσαγκαράκης

Μία ώρα αργότερα (17:00, Novasports 2) ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον ουραγό της βαθμολογίας, Ιωνικό στο Περιστέρι, ενώ στις 19:00 (Novasports Prime) ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης, που ξέσπασε (3-0) στη Λαμία, στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στις 19:30 (Cosmote Sport 1) όλα τα βλέμματα στρέφονται στην Opap Arena, όπου η ΑΕΚ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Παναθηναϊκό, ενώ η αυλαία της 17ης αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα με τον αγώνα ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ (9/1, 17:00, Cosmote Sport 1) στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-3

Λαμία – ΠΑΟΚ 0-3

Σήμερα, Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

16:00 ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός Cosmote Sport 1

17:00 Ατρόμητος – Ιωνικός  Novasports 2

19:00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης Novasports Prime

19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Cosmote Sport 1

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

17:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ Cosmote Sport 1

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.