Το παρδαλό κατσίκι και η μαύρη γάτα…

ΦΩΤΟ: athleticlarissa.gr
Η προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου για την παραμονή

Αν έλεγε κάποιος ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα πετύχαινε δύο σερί νίκες πριν λίγο καιρό απέναντι σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας, μπορεί και να τον περνούσαν για τρελό! Ωστόσο ήρθε και η δεύτερη, απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς, χάρη στο γκολ του Κόλα στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης για να κάνει τους «ερυθρόλευκους» να πουν έστω και τώρα ότι μπορεί και να… μπορούν.

Μην ξεγελιέται κανείς πάντως… Το να πετύχει ο Ολυμπιακός Βόλου την παραμονή στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής στο παρά ένα, θα είναι ένα μικρό θαύμα. Έλεγε πάντως ο πάντα κοντά στην ομάδα Λευτέρης Τασιόπουλος, ότι: «Μπορεί να σωθούμε και να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι και μερικοί να πατήσουν μαύρη γάτα»! Όντως, αυτό μπορεί να γίνει αν ο Ολυμπιακός Βόλου πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Aπό την 9η θέση πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου απέχει πέντε βαθμούς έχοντας 22, ενώ ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Εδεσσαϊκός έχουν από 27. Είναι βέβαια στα όρια του κωμικοτραγικού το ότι ο Εδεσσαϊκός που ο Ολυμπιακός Βόλου τον έχει κερδίσει δύο φορές βρίσκεται στην 9η θέση αυτήν τη στιγμή, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» στη 13η. Όπως και να έχει, όταν τελειώσει αυτός ο Γολγοθάς, θα πρέπει να γίνει ένας σοβαρός συνολικός, ατομικός και συλλογικός απολογισμός και να τοποθετηθούν όλοι ανεξαιρέτως προσώπων, για το τι έγινε τη φετινή χρονιά…

Σάββατο όμως ορίζεται το επόμενο παιχνίδι, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Καστοριά, ενώ ακολουθεί η εμβόλιμη αναμέτρηση στην έδρα του ΑΟ Χανιώτης την Τετάρτη 12 Απριλίου. Εκτός είναι και το παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φούφα και το εντός έδρας φινάλε στις 30 του μηνός με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.