Το βλέμμα στον Φιλαθλητικό-Λαρισαϊκό για τις παίκτριες της Αργούς

Και πάλι θεσσαλικό ντέρμπι στο πρόγραμμα

Η πρώτη νίκη κάποια στιγμή θα ερχόταν για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Αργούς Βόλου, και αυτή έμελλε να επιτευχθεί εκτός έδρας απέναντι στον Ασκληπιό Τρικάλων. Το βολιώτικο σύνολο δεν ήταν τόσο κακό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ωστόσο δεν είχε πανηγυρίσει θετικό αποτέλεσμα, και πλέον με μία νίκη στο ενεργητικό του ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Φιλαθλητικό-Λαρισαϊκό σε ένα ακόμη θεσσαλικό ντέρμπι.

Το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό της Αγριάς, στις 19:00 η Αργώ θα υποδεχθεί τον τρίτο στη βαθμολογική κατάταξη Φιλαθλητικό-Λαρισαϊκό, που την περασμένη αγωνιστική προσπάθησε και αντιστάθηκε απέναντι στον πρωτοπόρο ΦΓΣ Πρέβεζας, ενώ το ίδιο είχε κάνει και στην πρεμιέρα στην έδρα του Ηρακλή Γέφυρας, γνωρίζοντας την ήττα από τις δύο ομάδες με το ίδιο σκορ, 2-3 σετ. Το γεγονός και μόνο ότι ο Φιλαθλητικός-Λαρισαϊκός έδειξε τα δόντια του απέναντι στις ομάδες που κατέχουν τις θέσεις 1 και 2 στη βαθμολογία λέει πολλά, διαθέτοντας ένα κράμα έμπειρων και νεαρότερων παικτριών…

Με λίγα λόγια, η αποστολή των παικτριών του Βαγγέλη Σταθόπουλου μόνο εύκολη δεν είναι για την 5η αγωνιστική της Α2 Γυναικών, αλλά έχουν μείνει πίσω βαθμολογικά και καλούνται σε τέτοια παιχνίδια να κάνουν την υπέρβαση. Από την άλλη, η εμφάνιση στα Τρίκαλα ήταν ενθαρρυντική, με την Ρωσίδα Προκουντίνα να δίνει 19 πόντους στην ομάδα της ενώ η Βασιλική Κασιούρα προσέθεσε άλλους 12, αλλά αυτή η εμφάνιση πρέπει να επαναληφθεί απέναντι και σε δυνατότερες αντίπαλες ομάδες.

Το θετικό για τις Βολιώτισσες είναι ότι έχουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας, αφού ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΑΣ Γιάννενα (27/11, 18:00), προτού βρεθούν στη Λάρισα για τον αγώνα με την ΕΑΛ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.