Τον Καπότση από την ΑΕΚ πήρε η ομάδα πόλο της Νίκης

Μπορεί την περυσινή σεζόν να υποβιβάστηκε στη Γ’ κατηγορία ανδρών, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας πόλο της Νίκης Βόλου είναι αποφασισμένοι να επιχειρήσουν restart, ώστε να επανέλθει άμεσα η ιστορική ομάδα στις υψηλότερες κατηγορίες.

Μάλιστα, η πρώτη μεταγραφική κίνηση για τη Βολιώτικη ομάδας είναι η απόκτηση του Γιάννη Καπότση, του αριστερόχειρα περιφερειακού που έχει μεγάλη εμπειρία και έχει αγωνιστεί αρκετές χρονιές στην Α1 και την Α2 κατηγορία.

Για το επίπεδο της Γ’ κατηγορίας ο Καπότσης θα είναι ένας πολύ σημαντικός αθλητής για τη Νίκη Βόλου και συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογο και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Σωτήρη Καλογήρου.

Οι κινήσεις της Νίκης θα συνεχιστούν με στόχο την άμεση άνοδο στη Β’ ανδρών, ενώ όραμα των ανθρώπων του συλλόγου είναι η ανάπτυξη της ακαδημίας της ομάδας.

Τέλος, η ΑΕΚ, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο Γιάννης Καπότσης, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην πορεία έως την άνοδο στην Α2 ανδρών: «Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Καπότση. Ο αριστερόχειρας περιφερειακός υπήρξε μέλος της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης και τα δύο χρόνια της επαναδραστηριοποίησης του τμήματος και συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη της ανόδου από την Γ’ στην Β’ Εθνική και από την Β’ Εθνική στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Γιάννη, καλή συνέχεια στην καριέρα σου!»

πηγή: aquafeed24.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.