Του ακυρώθηκε κανονικό γκολ και έχασε 3-1 από τις Αβαντίδες ο Βόλος 2004

Την 2η του ήττα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών από τις Αβαντίδες Χαλκίδας γνώρισε o Βόλος 2004 στο Ενωσιακό γήπεδο Εύβοιας, έχοντας μέτρια απόδοση και με αρκετές παίκτριες σε κακή μέρα, ωστόσο η διαιτησία του στέρησε ένα καθαρό γκολ, με το οποίο θα γινόταν το 1-1.

Οι φιλοξενούμενες βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 1’ μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα από τη Γρηγοριάδη, που γύρισε την μπάλα απρόσεκτα πίσω και η Ασημώνη το εκμεταλλεύτηκε, αφού προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα στο τετ-α-τετ.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα έγινε η φάση που πιθανόν σημάδεψε το παιχνίδι. Σε εκτέλεση φάουλ της Βέτσικα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η Παπασακελλαρίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής του αγώνα ακύρωσε το γκολ λανθασμένα υποδεικνύοντάς την σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια έγινε ανοικτό παιχνίδι και οι γηπεδούχες κατάφεραν να πετύχουν το 2-0 στο 80′ με την Ασημώνη σε κενή εστία μετά από σέντρα από τα αριστερά και άστοχη έξοδο της Μιχαλακάκη.

Ο Βόλος 2004 μπόρεσε να μειώσει στο 90′ με ψηλοκρεμαστό σουτ της Νεννέ, που έδωσε πολύ ύψος στην μπάλα, η οποία πήρε περίεργη τροχιά, αλλά κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι. Στις καθυστερήσεις του ματς και αμέσως μετά τη σέντρα έγινε το 3-1 από τη Μεϊντάνη, που την ξέχασε η άμυνα του Βόλου 2004, και μετά το γέμισμα της Λόγγου βρέθηκε απέναντι από τη Μιχαλακάκη και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Βόλος 2004 εύχεται στην παίκτρια των Αβαντίδων, Μαρία Χριστοφορίδη, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα, λόγω του σοβαρού τραυματισμού της στο χέρι σε μονομαχία με τη Γρηγοριάδη.

ΒΟΛΟΣ 2004: Μιχαλακάκη, Γρηγοριάδη (65′ Κυριάκου), Τσελίκα, Αβντόλι, Βέτσικα, Παπασακελλαρίου (86′ Κουμνιώτη), Νεννέ, Γάτσιου, Ανδρέου, Κέκου, Γκέκα (70′ Νικάκη)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.