Τρίμμης και Ζαρκαδής στον Θησέα

Οι Τρίμμης (αριστερά) και Ζαρκαδής

Δύο παίκτες που τελευταία τους ομάδα ήταν ο Μαγνησιακός, ενέταξε στο δυναμικό του ο Θησέας. Πρόκειται για τον μεσοαμυντικό Γρηγόρη Τρίμμη και τον μεσοεπιθετικό Ευθύμη Ζαρκαδή.

Ο Τρίμμης είναι γεννημένος στις 30/08/2004 και αγωνίστηκε στον Θησέα Νέας Μάκρης στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ με 16 συμμετοχές την περίοδο 2021-22. Την περσινή περίοδο 2022-23 αγωνίστηκε στην ομάδα μας τον Μαγνησιακό με 20 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ φέτος δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Ο Ζαρκαδής γεννήθηκε στις 25/3/2004 και αφού έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Αστραπής Νέας Πολιτείας της ΕΠΣ Λάρισας, στη συνέχεια έπαιξε στους Προμηθέα, Αστέρα Μελισσοχωρίου, Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ επέστρεψε και στην Αστραπή Νέας Πολιτείας, για να ακολουθήσει ο Μαγησιακός το καλοκαίρι του 2022, κάνοντας εννιά εμφανίσεις την περσινή σεζόν στην Α’ ΕΠΣΘ, ενώ φέτος έπαιξε μία φορά ως αλλαγή στο ματς με τη Νέα Αρτάκη στο Π. Μαγουλάς για τη Γ’ Εθνική.

Να σημειωθεί ότι για τον αυριανό αγώνα με την Αγία Αννα θα λείψουν οι μακροχρόνια τραυματίες Χατζησταμάτης, Οικονόμου, ο τιμωρημένος Καραμανλής, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάστορας για επαγγελματικούς λόγους.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.