Τρίποντο χωρίς να ικανοποιήσει η Αγγλία, 1-0 τη Σερβία (video)

Με σκόρερ τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 17'

Η Αγγλία επικράτησαε με 1-0 της Σερβίας στο πρώτο τους παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά προβληματίζοντας αρκετά με την εμφάνιση της στο δεύτερο μέρος.
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν ο σκόρερ της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο 13’. Σ’ αυτό το λεπτό ο παίκτης της Ρεάλ με μια κεφαλιά μετά από ασίστ του Σακά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο μέρος η Σερβία δεν έμεινε στα καρέ της, χωρίς να είναι απειλητική, ενώ η ομάδα του Σάουθγκεϊτ όσο περνούσε η ώρα προσπάθησε να γίνει πιο κυνική, με σκοπό να πάρει το αποτέλεσμα.
Η Αγγλία πάντως έφτασε κοντά και σ’ ένα δεύτερο γκολ με τον Χάρι Κέιν στο 77ο λεπτό, με την κεφαλιά του υψηλόσωμου στράικερ να πηγαίνει στο δοκάρι του Ραΐκοβιτς. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με τους Άγγλους να παίρνουν το τρίποντο, ενώ από την άλλη οι Σέρβοι έμειναν με την προσπάθεια.
Σερβία (Στοΐκοβιτς ): Ραΐκοβιτς, Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (74′ Μπιρμάντσεβιτς), Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Γκουντέλι (46′ Ίλιτς), Λούκιτς (61′ Γιόβιτς), Κόστιτς (43′ Μλαντένοβιτς), Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς (61′ Τάντιτς)
Αγγλία (Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέ, Τρίπιερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ (69′ Γκάλαχερ), Ράις, Σακά (76′ Μπόουεν), Μπέλιγχαμ (86′ Μέινοου), Κέιν, Φόντεν
H βαθμολογία του Δ’ Ομίλου:
1.Αγγλία 3 (1-0)
2.Δανία 1 (1-1)
3.Σλοβενία 1 (1-1)
4.Σερβία 0 (0-1)
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.