Τρίτη θέση για την Αργώ στο final 4 Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ

Πρωταθλητής ο ΑΟ Σπάρτακος Λάρισας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final 4 Παγκορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς το σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου 2022.
Στο εν λόγω τουρνουά έλαβαν μέρος οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας Θεσσαλίας, οι οποίες κέρδισαν την πρόκριση τους, ύστερα από ένα μεγάλο και δύσκολο πρωτάθλημα στην κανονική περίοδο, στο οποίο έλαβαν μέρος 30 ομάδες.
Πρωταθλήτρια για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΟ Σπάρτακος Λάρισας, η οποία στον τελικό κέρδισε την ΕΑ Λάρισας, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάϊ μπρέϊκ, ενώ η ομάδα του ΑΣ Αργώ Βόλου, κατέκτησε την τρίτη θέση, αφού στον μικρό τελικό κέρδισε τον ΑΟ Σουφλαρίων.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων:

1ος ημιτελικός AO Σπάρτακος-ΑΟ Σουφλαρίων 3-0 σετ
2ος ημιτελικός ΑΣ Αργώ Βόου – ΕΑ Λάρισας 2-3 σετ
Μικρός τελικός ΑΟ Σουφλάρια-ΑΣ Αργώ Βόλου 0-3 σετ
Μεγάλος τελικός ΑΟ Σπάρτακος – ΕΑ Λάρισας 3-2

Τελική Κατάταξη
1. ΑΟ Σπάρτακος Λάρισας
2. ΕΑ Λάρισας
3. ΑΣ Αργώ Λάρισας
4. ΑΟ Σουφλαρίων

Πολύ καλό το θέαμα που προσέφεραν οι νεαρές αθλήτριες όλων των ομάδων, ικανοποιώντας απόλυτα το φίλαθλο κοινό που γέμισε το κλειστό της Αγριάς.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η ΕΣΠΕΚΕΛ και ο Α.Σ. «ΑΡΓΩ» που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης και την έφεραν εις πέρας, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για μελλοντικές παρόμοιες εκδηλώσεις στην πόλη του Βόλου, η οποία μπορεί να γίνει πόλος έλξης γενικότερα αθλητικών event.
Τις απονομές των διπλωμάτων, των μεταλλίων και του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα απένειμαν ο κ. Μπασδάνης Αριστοτέλης, πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ο κ. Παυλίδης Κωνσταντίνος, αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ, ο κ. Ζαφειρίου Μηνάς, μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚΕΛ, η κ. Ματζαφλέρη Νίκη, πρόεδρος του Α.Σ.ΑΡΓΩ και ο κ. Ξύδης Περικλής, ΠΟΠ Θεσσαλίας.

Διαιτητές της τελικής φάσης διετέλεσαν ο κ. Παρασκευάς Θεόδωρος, η κ. Σκορδαρα Αικατερίνη και η εκτελούσα χρέη γραμματείας κ. Μενεξέ Μανίτσα. Στην υγειονομική υποστήριξη του τουρνουά συνέβαλε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.