Τσεκάρονται σήμερα τα άλλα τρία εισιτήρια για τους “4” του Κυπέλλου

Μετά την πρόκριση του Αρη χθες στο Πανθεσσαλικό, οι άλλες τρεις επαναληπτικές αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Στο Αγρίνιο στις 17.00 (COSMOTE SPORT 3 HD), ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΟΦΗ  έχοντας επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο ματς που είχε γίνει στην Κρήτη. Οι δυο ομάδες τα… λένε για τρίτη φορά σε διάστημα 12 ημερών, με τους Κρητικούς του Πέπε Μελ να έχουν επιβληθεί με 1-0 για τη Super League. Ήταν κι η μοναδική νίκη τους στα 13 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Αμφότερες οι ομάδες είναι χαμηλά στη βαθμολογία και το  Κύπελλο προσφέρει μία καλή διέξοδο.

Στο Περιστέρι στις 19.00 (COSMOTE SPORT 2 HD), ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 με το οποίο τον κέρδισε στη Λεωφόρο, ενώ οι πράσινοι μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ με 2-1, καλείται να διαχειριστεί και τις αρκετές απουσίες αλλά και το ότι ακολουθεί νέο ντέρμπι, αυτή τη φορά με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Τέλος, στις 21.00 (COSMOTE SPORT 1 HD) ο ΠΑΟΚ με τη… φούρια από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κορυφής αλλά και έχοντας επιβληθεί με 4-0 στις Σέρρες, περιμένει τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα για το τυπικό της υπόθεσης και με πολλές αλλαγές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επαναληπτικών αναμετρήσεων της προημιτελικής φάσης:

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

1.Νίκη Βόλου-Άρης 2-2  (0-3)

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

2.Παναιτωλικός-ΟΦΗ  17:00 (2-1)

3.Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 19:00 (2-1)

4.ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 21:00 (4-0)

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.