Τσιμπανάκος: Ο Ολυμπιακός Βόλου ανεβάζει και κατεβάζει δημάρχους

Τόνισε στο Ράδιο Ένα 102.5 και στον Γιώργο Καρεκλίδη ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων

Κάλεσμα στους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος πλειοψηφίας να δώσουν το παρών στον αγιασμό του Ολυμπιακού Βόλου σήμερα Δευτέρα στις 19.00 στον προαύλιο χώρο του ΕΑΚ, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «είναι Ολυμπιακάρες» έκανε μέσω του Ράδιο Ένα 102.5 και της εκπομπής του Γιώργου Καρεκλίδη ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν έχει καμία σχέση με την προάσπιση κομματικών και πολιτικών συμφερόντων και πως κανένας από τη διοίκηση δεν έχει πολιτικές βλέψεις. Παράλληλα, υπενθύμισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ανεβάζει και κατεβάζει δημάρχους και πως ο σημερινός δήμαρχος βγήκε από τον κόσμο.

Αναλυτικά ο κ. Τσιμπανάκος μίλησε:

Για τον σημερινό αγιασμό στον προαύλιο χώρο του ΕΑΚ:

«Δε μας αφορά τις εργασίες γίνονται στο ΕΑΚ. Εμείς θα είμαστε εκεί και θα δείξουμε ποια είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης. Αυτό θα καταλάβουν στις 19.00 σήμερα, γιατί ο κόσμος βράζει και θα είναι παρών».

Για τις κατηγορίες από πλευράς του Δήμου Βόλου ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού Β. συγχέει το ποδόσφαιρο με κομματικά συμφέροντα:

«Θα απαντήσουμε με ανακοίνωση μέσα από το επίσημο σάιτ. Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει καμία σχέση με τα κομματικά. Εμείς δεν έχουμε σκέψη να γίνουμε ούτε δήμαρχοι ούτε βουλευτές. Άρα δεν εξυπηρετούμε συμφέροντα κανενός. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ανεξάρτητος και δεν μπερδεύουμε το ποδόσφαιρο με την πολιτική κι από κει και πέρα ξέρουμε να διαχωρίζουμε τη θέση μας.

Είμαστε μεγάλα παιδιά. Όλοι μπορεί να υποστηρίζουμε ένα κόμμα, αλλά δεν το μπερδεύουμε με το ποδόσφαιρο. Αλλά το ξέρετε όλοι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ανεβάζει και κατεβάζει δημάρχους. Και μην ξεχνάτε ο σημερινός δήμαρχος από ποιον βγήκε. Κι εγώ και η οικογένειά μου τον είχαμε ψηφίσει, γιατί περιμέναμε να κάνει κάτι καλύτερο για την πόλη. Εγώ ό,τι έχω να πω το λέω στα ίσια.

Οι ανακοινώσεις αυτές του Δήμου υπογράφονται από κάποια μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Προσκαλώ σήμερα τον κ. Μουλά, τον κ. Θεοδώρου, τον κ. Μαλαματίνη, τον κ. Βλιώρα, τον κ. Καπουρνιώτη, τον κ. Μπατζιάκα να είναι στην πρώτη του Ολυμπιακού Βόλου, αφού είναι Ολυμπιακάρες και ειδικά οι δύο ήταν και προπονητές του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Να τους δούμε εκεί, αφού αυτοί έβαλαν υπογραφές την προηγούμενη φορά ότι για τεχνικούς λόγους πρέπει να κλείσει το ΕΑΚ. Τους προκαλούμε να είναι εκεί, γιατί δεν μπορεί να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, ούτε να κρύβονται πίσω από το κεφάλι του μπαμπά τους και να τρέχουν σαν τα στρουμφάκια από πίσω του.

Να είναι όλοι οι Ολυμπιακοί λοιπόν εκεί και ιδιαίτερα του δημοτικού συμβουλίου. Πώς βγήκανε αυτοί; (σ.σ. εννοεί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου). Πώς βγήκε για παράδειγμα ο κ. Γαλάτης, που δε θα έβρισκε ούτε την ψήφο του; Εδώ ταιριάζει η φράση “είναι για να γελάς”.

Εμείς δεν ασχολούμαστε με τα κομματικά, εμείς κοιτάμε το ποδόσφαιρο και παίζουμε ποδόσφαιρο.  Εμείς θέλαμε μόνο το γήπεδο. Δεν έχουμε πολιτικές βλέψεις. Θέλαμε την έδρα μας να κάνουμε έναν αγιασμό. Κι αφού συνέτρεχαν τεχνικοί λόγοι, δε θα κάναμε προπόνηση, θα χρησιμοποιούσαμε το ταρτάν γι τον αγιασμό. Αλλά ίσως να μην άρεσε σε κάποιους η εικόνα με τους χιλιάδες κόσμου. Αλλά και πάλι σήμερα χιλιάδες κόσμου θα είναι και θα στείλουν το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση».

Για τις συστάσεις που γίνονται στην ανακοίνωση του Δήμου Βόλου προς τους παράγοντες του Ολυμπιακού Β.:

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι εμάς δε μας κάνει κανείς συστάσεις. Εμείς δεν έχουμε μπαμπά τον Δήμο Βόλου, για να μας συστήνει τι θα κάνουμε. Είμαστε μεγάλα παιδιά και ξέρουμε τι θα κάνουμε. Είμαστε από καλές οικογένειες. Η διοίκηση έχει ανθρώπους με αναγνωσιμότητα σε όλη την πόλη, που έχουν τις δουλειές τους, κολλάνε ένσημα και δεν είναι αεριτζήδες, ούτε κονομάνε από τον Ολυμπιακό ούτε θέλουν να γίνουν δήμαρχοι από τον Ολυμπιακό. Από κει και πέρα κάποιοι που δε θέλουν το καλό του Ολυμπιακού θα μας βρουν μπροστά τους.

Για το πολιτικό κομμάτι δε μ’ ενδιαφέρει και δεν μπαίνω καν σ’ αυτό. Εγώ θέλω να υπάρχει ισοτιμία σε όλες τις ομάδες της πόλης. Δε γίνεται να ζητάμε το γήπεδο για έναν αγιασμό και να μη μας το δίνουν. Αυτό είναι ντροπή. Από κει και πέρα θα κάνουμε αυτό που έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε και θα βγάλουμε μία ανακοίνωση-απάντηση προς τον Δήμο Βόλου, γιατί δεν μπορούν να δεχόμαστε πόλεμο και να μας κατηγορούν για πολιτικά συμφέροντα».

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.